Kvinne i bunad på 17. mai

17. mai-feiring hjemmefra

Nasjonaldagen nærmer seg. Selv om det blir en annerledes 17. mai-feiring enn før, trenger den ikke å bli noe dårligere.

Selv under unormale forhold skal 17. mai feires. Vi skal selvfølgelig feire dagen sammen – men på avstand, og mange må kanskje regne med å feire dagen hjemmefra. Slik gjør du ekstra stas på dagen.

Pynt opp både ute og inne

Selv om du ikke skal invitere mange gjester, er det hyggelig å gjøre noe mer ut av feiringen. Dekk et hyggelig 17. mai-bord, og pynt opp med flagg og blomster. Husk at dette er barnas dag. Det er ingen grunn til å la situasjonen legge en demper på feiringen!

La det hele bli en fest. «Annerledes» behøver ikke å være «dårligere». Send blomster til venner og bekjente, og ønsk dem en hyggelig feiring!

Les også: Pynt uteområdet til 17. mai

Sett pris på dem som feirer alene

Dette er også dagen å for å huske på de som kanskje må feire grunnlovsdagen uten selskap. Kanskje vet du at noen av dine kjente og kjære må jobbe, eller ikke kommer seg ut av andre grunner? Selv om vi må holde avstand, kan du dukke opp på døren med en hyggelig blomsterhilsen og gratulere med dagen. Det blir garantert satt pris på!

Bor du for langt unna, kan vi i Interflora hjelpe deg – vi leverer blomster på døren til de aller fleste adresser i landet.

Da skal alt være klart for en god feiring til 17. mai. Vi håper du får en fantastisk fin dag. Selv om feiringen blir annerledes, blir alt hyggelig i godt selskap.