cider og en flerfarget bukett i sommerfarger

5 gavetips til sommeravslutningen

Ønsk god sommer til lærere, kollegaer og venner. Her er våre blomstrende gavetips.

Før vi skiller lag med klassekamerater og kollegaer, er det duket for sommeravslutning. I den forbindelse er det vanlig å gi en liten oppmerksomhet.

Les også: Hvordan vanne en hortensia?

Klart for sommeravslutning

Det er juni, og sommeren har gjort sitt inntog. Det betyr varmere vær, lengre dager og snart er det klart for ferie. Dette er tiden som mange har ventet på. Først skal det imidlertid tas farvel med barnehagen, og flinke lærere skal settes pris på med en sommergave.

Hva skal man finne på? Hva er en passende gave? Blomster er noe alle setter pris på. Det er heller ikke for komplisert, og kan tilpasses til de fleste budsjett.

En vakker bukett med peoner og germini gir sommerfølelsen. En vakker bukett med peoner og germini gir sommerfølelsen.

1. Gi en favn med peoner!

Juni er tid for peoner, og det er lite som er så vakkert og som sier så mye sommer som en stor peonbukett. Sørg for at de holder seg vakre så lenge som mulig med disse stelletipsene.

Se vårt utvalg av peoner i nettbutikken, eller besøk din lokale Interflora-butikk.

Peonene er på sitt vakreste i juni. Peonene er på sitt vakreste i juni.

2. Enkelt med enkle blomster

Kanskje det er flere enn bare læreren som fortjener blomster? Om man har begrenset budsjett og skal gi til flere, kan det også være hyggelig med en enkel germini som et alternativ til den klassiske rosen.

Kanskje det er flere enn bare læreren som burde få en «God sommer»-blomst. Hva med å gi én og én germini til alle i klassen eller på fotballaget? Kanskje det er flere enn bare læreren som burde få en «God sommer»-blomst. Hva med å gi én og én germini til alle i klassen eller på fotballaget?

3. Alle blir glade for peoner

Vår populære peonbukett blir alltid godt mottatt. En raus bukett som kan gi inntrykk av at den er plukket på en blomstereng. Kombinerer du den med noen herlige konfektbiter, og kanskje en flaske sprudlende eplecider, har du en perfekt sommergave.

Blomster i eksklusive gaveposer er perfekte sommergaver. Blomster i eksklusive gaveposer er perfekte sommergaver.

4. Sommerens vakreste blomster

Det er ekstra hyggelig å gi og få en gave med sesongens blomster. Peoner har som kjent en ganske kort sesong, og det gjelder å nyte dem den tiden de er her. Nedenfor ser du et lite utvalg av våre sommerfavoritter, men snakk gjerne med en av våre blomsterdekoratører for tips om andre buketter i juni.

Denne eksklusive blomsterhilsenen oser av sommer. Denne eksklusive blomsterhilsenen oser av sommer.

5. Gi en gave som varer

Hagehortensiaen er flott og blomsterrik, og i tillegg kan mottaker ha glede av den i mange år dersom den plantes i hagen. Har læreren stor hage, kan et frukttre med eksempelvis epler være en hyggelig gave.

Les også: Hvordan få en hortensia til å vare lenge?

Hortensia er en vakker blomst som mottakeren kan plante i hagen, og nyte år etter år. Hortensia er en vakker blomst som mottakeren kan plante i hagen, og nyte år etter år.
Se utvalget av sommerens blomster og tilleggsgaver i <a href='https://www.interflora.no/'>nettbutikken</a>. Se utvalget av sommerens blomster og tilleggsgaver i nettbutikken.

Med sommerferie i horisonten kan også de voksne se frem til sommeravslutninger, både privat og på jobb. Kanskje du har noen gode kollegaer som fortjener en gave, eller har vennene dine i klubben gjort seg fortjent til en sommerhilsen?

Blomster levert på døren er en fantastisk hyggelig overraskelse. Blomster levert på døren er en fantastisk hyggelig overraskelse.

Nå er det sommer i butikkene våre og på nett, og du kan lese om hvordan du steller sesongens blomster i vårt inspirasjonsmagasin.