Gavetips bryllupsdag Interflora norge

6 gavetips til bryllupsdagen

Hva skal du gi din kjære på årets viktigste dag?

Det er viktig å feire kjærligheten, og det spiller ingen rolle om dere har vært gift i 2 eller 50 år.

Man velger naturligvis selv hvordan man markerer dagen, men det er hyggelig å gi hverandre litt ekstra oppmerksomhet. Dette er tross alt en anledning for å vise at man setter pris på hverandre, og at man står ved det valget man tok da man sa «JA».

Les også: Det lille ekstra til bryllupet

Hva skal du gi i gave på bryllupsdagen?

Tenk enkelt når du skal finne frem til en passende gave til din kjære. Det viktigste er at du gir noe som viser at du bryr deg. Dette kan være så mangt, men blomster blir alltid godt mottatt. Du kan for eksempel velge en bukett som symboliserer navnet på den bryllupsdagen dere feirer.

1. Få en flott bukett levert på arbeidsplassen

En flott bukett levert på arbeidsplassen er både overraskende og hyggelig. Husk å sende med et hyggelig kort med en personlig hilsen!

Har du lyst til å skape begeistring? Lite er mer gledelig og overraskende enn en blomsterbukett levert på døren. Har du lyst til å skape begeistring? Lite er mer gledelig og overraskende enn en blomsterbukett levert på døren.

2. Jeg elsker deg 52 uker i året!

Ta kontakt med din lokale Interflora butikk, og legg inn en bestilling som sørger for at din kjære får blomster levert på døren hver fredag i et helt år!

3. En kveld for kun dere to på bryllupsdagen

Inviter han eller henne med ut på en date, slik at dere er garantert litt alenetid. Gå ut og spis middag, og overrask med en natt på hotell. Avtal hos din lokale faghandel, så ordner de at hotellrommet er pyntet med friske blomster. Be gjerne om rosekronblader på sengen, eller i badekaret, dersom du vil overraske litt ekstra!

Inviter på en date for to, og overrask med et vakkert pyntet hotellrom for kvelden. Inviter på en date for to, og overrask med et vakkert pyntet hotellrom for kvelden.
Hos de fleste hotell kan man også bestille bobler og frukt som står klart ved ankomst. Hos de fleste hotell kan man også bestille bobler og frukt som står klart ved ankomst.

4. En opplevelse for to

Det har blitt veldig populært å gi bort en opplevelse, som en helgetur, spaweekend eller konsertbilletter. Velg en hjerteformet eske med røde blomster, og gjem billettene eller bestillingsbekreftelsen blant blomstene. Da får kjæresten din en overraskelse han eller hun absolutt ikke forventet. Du kan bestille hjertedekorasjon i vår nettbutikk, eller ta kontakt med din lokale Interflora-butikk.

Du finner dette lekre hjertet i <a href=nettbutikken." /> Du finner dette lekre hjertet i nettbutikken.

5. Inviter forloverne deres på middag

Ta deg tidlig fri fra jobb, og overrask din bedre halvdel med et hyggelig middagsselskap. Ingenting er hyggeligere enn deilig mat og gode venner rundt bordet. Pynt bordet med vakre blomster. Du kan for eksempel la bordpynten gjenspeile navnet på bryllupsdagen, eller bruke da samme blomstene som dere hadde i bryllupet deres.

Inviter forloverne med på en middag for fire. Slik feirer dere både kjærlighet og vennskap. Inviter forloverne med på en middag for fire. Slik feirer dere både kjærlighet og vennskap.

6. Si det med roser!

Det er lite som kan måle seg med opplevelsen av å få en flott rosebukett levert på døren sammen med noen velvalgte ord fra en man er glad i. Det er romantisk, og ikke minst utrolig overraskende å få blomster levert på døren. Vi garanterer at det blir suksess! For å finne ut hva rosene kan kommunisere for deg, bør du sjekke ut vår artikkel om rosespråket.

Ingenting symboliserer kjærlighet som en stor bukett med røde roser! Ingenting symboliserer kjærlighet som en stor bukett med røde roser!

Hvor kommer navnene på bryllupsdagene fra?

Det finnes ikke noe klart svar på hvor navnene stammer fra, men de er basert på gamle tradisjoner. Det kan godt tenkes at det gjenspeiler hvilke økonomiske situasjoner man var i på de forskjellige stadiene. Det ser også ut til at jo lenger ut i ekteskapet man kommer, desto sterkere blir materialene. Starter med papir som lett kan rives i stykker, og ender opp med granitt (etter 90 år!). Se hele listen fra Wikipedia nedenfor, og finn ut hva dere feirer i år:

1 år     Papirbryllup
2 år     Bomullsbryllup
3 år     Lærbryllup
4 år     Blomster/linbryllup
5 år     Trebryllup
6 år     Sukkerbryllup
7 år     Ullbryllup
8 år     Bronsebryllup
9 år     Keramikkbryllup
10 år   Tinnbryllup
11 år   Stålbryllup
12 år   Silkebryllup
13 år   Blondebryllup
14 år   Elfenbensbryllup
15 år   Krystallbryllup
20 år   Porselensbryllup
25 år   Sølvbryllup
30 år   Perlebryllup
35 år   Korallbryllup
40 år   Rubinbryllup
45 år   Safirbryllup
50 år   Gullbryllup
55 år   Smaragdbryllup
60 år   Diamantbryllup
65 år   Kronjuvelbryllup
70 år   Jernbryllup
75 år   Atombryllup
80 år   Platinabryllup
90 år   Granittbryllup

Vi gratulerer med dagen uansett hvilken valør den måtte ha. Trenger du inspirasjon eller hjelp til å velge en passende bukett, ta kontakt med en av våre butikker.