Farsdag Interflora Norge

6 gavetips til farsdagen

14. november er dagen da vi gjør stas på alle pappaer i Norge!

Har du verdens beste pappa? Ja, da må du huske å si det til ham! Blomster viser kjærlighet og omtanke, så hva er vel bedre enn å si det med blomster?

Finn flotte buketter i nettbutikken. Vi leverer på døren!

Hvor kommer farsdag fra?

Det var først etter andre verdenskrig vi begynte å feire farsdag her i Norge. Skikken kom opprinnelig fra USA, hvor Sonora Smart Dodd begynte å feire denne dagen til ære for sin far.

Historien sier at hun satt i kirken og hørte prestens morsdagspreken i 1909, og begynte å tenke på sin egen far, krigsveteran William Smart. Han hadde oppfostret henne og de fem søsknene hennes på egenhånd, og hun ville derfor etablere en dag for å hedre ham og alle fedre.

1. En rosebukett og middag for to

Det er fort gjort å velge slips, sokker eller et nytt etterbarberingsvann når man skal kjøpe farsdagsgave. Men, hvorfor ikke velge en litt annerledes gave i år, noe han kommer til å huske lenge? Gi far en frodig rosebukett sammen med et gavekort på middag for to personer samme kveld.

Far blir også glad for blomster. Legger du ved et gavekort på noe du vet han liker, er dette garantert suksess. Far blir også glad for blomster. Legger du ved et gavekort på noe du vet han liker, er dette garantert suksess.

2. Gi en blomst som varer lenge

Har du en far uten grønne fingre? Da kan du velge en lettstelt og holdbar anthurium – kanskje sammen med deilige sjokoladebiter.

Perfekt for deg som vil overraske pappa med en enkel blomsterhilsen som varer lenge. Perfekt for deg som vil overraske pappa med en enkel blomsterhilsen som varer lenge.

3. Smelt pappa med hjemmelagd

Hjemmelagde kort og barnetegninger er en sikker vinner. Hvis barnet i tillegg kan skrive, få ned noen velvalgte ord om hvorfor akkurat denne pappaen er den beste i verden.

Ingenting smelter et pappahjerte som en hjemmelagd gave. Dessuten passer det perfekt sammen med en blomsterbukett. Ingenting smelter et pappahjerte som en hjemmelagd gave. Dessuten passer det perfekt sammen med en blomsterbukett.

4. Send en blomsterhilsen til far

Har du kanskje ikke mulighet til å besøke din far på farsdagen? I så fall kan du overraske ham med blomster og noen hyggelige ord på et kort! Interflora kan formidle din blomsterhilsen i hele Norge og i hele verden.

Send far en gave som får ham til å tenke på deg hver gang han ser den. Et godt alternativ når du ikke kan møte opp selv. Send far en gave som får ham til å tenke på deg hver gang han ser den. Et godt alternativ når du ikke kan møte opp selv.
Noen farsdagsgaver leveres med vase, og er dermed klar for å settes på bordet. Det er enkelhet mange fedre kan sette pris på. Noen farsdagsgaver leveres med vase, og er dermed klar for å settes på bordet. Det er enkelhet mange fedre kan sette pris på.

5. Spesialdesignet pappahilsen!

Er du veldig glad i pappa? Si det med blomster! Denne uken lager våre blomsterdekoratører ulike varianter av blomsterhilsener, spesielt designet for å hedre alle pappaer til helgen. På bildet nedenfor ser du en unik gledesspreder i høstens toner.

6. Gi far en rolig start på dagen

Er det gode sjanser for at far foretrekker en lat søndag? Start i så fall farsdagen med en lang, rolig søndagsfrokost med hele familien. Husk bare at det er barna som skal rydde av bordet på denne dagen.

Tente lys og vakre blomster gjør måltidet til noe mer enn bare en vanlig søndagsfrokost. Tente lys og vakre blomster gjør måltidet til noe mer enn bare en vanlig søndagsfrokost.

Det viktigste denne dagen er uansett at far blir satt pris på, og at han får slappe av 14. november. For inspirasjon og hjelp til gave, ta turen innom din lokale Interflora-butikk.