Årets juletrender interflora norge

Årets juletrender

Ønsker du deg en ny vri på juledekorasjonene i år? Vår blomsterdekoratør gir deg dekortipsene og blomstertrendene for sesongen.

 

– Vi ser at de varme fargene til en viss grad erstatter de røde. Kobber, konjakk, brunt og burgunder er trendy farger i både blomster og dekor, forteller blomsterdekoratør Nils Norman. Tar du sjansen på noe nytt i år?

Den største juletrenden er å være tradisjonell

Norman har laget blomster til julesesongen i over 35 år. Han kan fortelle at vi nordmenn fremdeles verdsetter det tradisjonsrike når det kommer til blomster.

– Trenden til jul er å være tradisjonell, men moderne. Vi lengter alltid etter noe nytt, men blir samtidig misfornøyde hvis vi ikke får det vi fikk sist. Vi blir alltid spurt om hvilke julenyheter som gjelder, men de fleste velger trygge alternativer til jul, forteller den kreative blomsterdekoratøren.

Les også: Den perfekte vertinnegaven

Det er ikke mye som skal til for å løfte en bukett roser til et annet nivå. Det er ikke mye som skal til for å løfte en bukett roser til et annet nivå.

Mye å hente i dekor

Men i trygghet ligger det også mye vakkert. Norman foreslår å kle opp blomster og planter i kobbertråd, pyntefigurer og vintergrønt. Det slår nemlig aldri feil – og vil alltid være trendy.

– Ikke kjøp julepynt du bare vil kaste til neste år. Velg tidløse ting som ikke nødvendigvis er sesongavhengig. En sylinderformet vase kan brukes igjen og igjen, og kan enkelt pyntes opp både utenpå og innvendig. En tidløs klassiker, avslutter Norman.

En sylinderformet vase kan du bruke gang på gang. En klassiker som er lett å pynte opp og ned. En sylinderformet vase kan du bruke gang på gang. En klassiker som er lett å pynte opp og ned.