17. mai-feiring hjemmefra

Nasjonaldagen nærmer seg. Selv om det blir en annerledes 17. mai-feiring enn før, trenger den ikke å bli noe dårligere.

Kvinne i bunad på 17. mai

Selv under unormale forhold skal 17. mai feires. Vi skal selvfølgelig feire dagen sammen – men på avstand, og mange må kanskje regne med å feire dagen hjemmefra. Slik gjør du ekstra stas på dagen.

Pynt opp både ute og inne

Selv om du ikke skal invitere mange gjester, er det hyggelig å gjøre noe mer ut av feiringen. Dekk et hyggelig 17. mai-bord, og pynt opp med flagg og blomster. Husk at dette er barnas dag. Det er ingen grunn til å la situasjonen legge en demper på feiringen!  

La det hele bli en fest. «Annerledes» behøver ikke å være «dårligere». Send blomster til venner og bekjente, og ønsk dem en hyggelig feiring!  

Les også: Pynt uteområdet til 17. mai

Kvinne i festdrakt pynter bordet på 17. mai
To kvinner i bunad og festdrakt pynter til 17. mai
To borddekorasjoner fra Interflora
Hårkrans fra Interflora.

Sett pris på dem som feirer alene

Dette er også dagen å for å huske på de som kanskje må feire grunnlovsdagen uten selskap. Kanskje vet du at noen av dine kjente og kjære må jobbe, eller ikke kommer seg ut av andre grunner? Selv om vi må holde avstand, kan du dukke opp på døren med en hyggelig blomsterhilsen og gratulere med dagen. Det blir garantert satt pris på!

Det pyntes både ute og inne til 17. mai, og barna hjelper gjerne til.
Uteområdet pyntes til 17. mai
To kvinner pynter ute til 17. mai
Kvinne i bunad med en blomstrende 17. mai-hilsen fra Interflora

Bor du for langt unna, kan vi i Interflora hjelpe deg – vi leverer blomster på døren til de aller fleste adresser i landet.  

Da skal alt være klart for en god feiring til 17. mai. Vi håper du får en fantastisk fin dag. Selv om feiringen blir annerledes, blir alt hyggelig i godt selskap.