6 gavetips til farsdagen

14. november er dagen da vi gjør stas på alle pappaer i Norge!

Har du verdens beste pappa? Ja, da må du huske å si det til ham! Blomster viser kjærlighet og omtanke, så hva er vel bedre enn å si det med blomster?  

Finn flotte buketter i nettbutikken. Vi leverer på døren!

Hvor kommer farsdag fra?

Det var først etter andre verdenskrig vi begynte å feire farsdag her i Norge. Skikken kom opprinnelig fra USA, hvor Sonora Smart Dodd begynte å feire denne dagen til ære for sin far.  

Historien sier at hun satt i kirken og hørte prestens morsdagspreken i 1909, og begynte å tenke på sin egen far, krigsveteran William Smart. Han hadde oppfostret henne og de fem søsknene hennes på egenhånd, og hun ville derfor etablere en dag for å hedre ham og alle fedre.

1.

En rosebukett og middag for to

Det er fort gjort å velge slips, sokker eller et nytt etterbarberingsvann når man skal kjøpe farsdagsgave. Men, hvorfor ikke velge en litt annerledes gave i år, noe han kommer til å huske lenge? Gi far en frodig rosebukett sammen med et gavekort på middag for to personer samme kveld.

Gavetips Farsdag Interflora Norge

2.

Gi en blomst som varer lenge

Har du en far uten grønne fingre? Da kan du velge en lettstelt og holdbar anthurium – kanskje sammen med deilige sjokoladebiter.

anthurium plante med sjokoladebiter fra Interflora

3.

Smelt pappa med hjemmelagd

Hjemmelagde kort og barnetegninger er en sikker vinner. Hvis barnet i tillegg kan skrive, få ned noen velvalgte ord om hvorfor akkurat denne pappaen er den beste i verden.

Gavetips Farsdag Interflora Norge

4.

Send en blomsterhilsen til far

Har du kanskje ikke mulighet til å besøke din far på farsdagen? I så fall kan du overraske ham med blomster og noen hyggelige ord på et kort! Interflora kan formidle din blomsterhilsen i hele Norge og i hele verden.

bukett i vase fra Interflora

5.

Spesialdesignet pappahilsen!

Er du veldig glad i pappa? Si det med blomster! Denne uken lager våre blomsterdekoratører ulike varianter av blomsterhilsener, spesielt designet for å hedre alle pappaer til helgen. På bildet nedenfor ser du en unik gledesspreder i høstens toner.

buketten Wow til farsdag

6.

Gi far en rolig start på dagen

Er det gode sjanser for at far foretrekker en lat søndag? Start i så fall farsdagen med en lang, rolig søndagsfrokost med hele familien. Husk bare at det er barna som skal rydde av bordet på denne dagen.

Gavetips Farsdag Interflora Norge

Tente lys og vakre blomster gjør måltidet til noe mer enn bare en vanlig søndagsfrokost.

Det viktigste denne dagen er uansett at far blir satt pris på, og at han får slappe av 14. november. For inspirasjon og hjelp til gave, ta turen innom din lokale Interflora-butikk.