Hvit brudebukett – eleganse og tradisjon i bryllupet

En hvit brudebukett er et klassisk valg for mange bruder. Den hvite fargen gir et rent og tidløst uttrykk og kan enkelt tilpasses enhver stil og sesong. Går du for det klassiske og elegante?

Her gir vi deg noen hint om hva som er typisk for hvite brudebuketter, og inspirasjon til populære blomstervalg som ofte hører med i en elegant brudebukett. 

Populære i hvite brudebuketter 

Populære blomster for hvite brudebuketter inkluderer roser, peoner, liljer, ranunkler og orkideer. Disse blomstene er ikke bare vakre, men de har også en passende struktur og holdbarhet for en bukett som skal vare gjennom hele bryllupsdagen. 

Hvordan velger jeg den rette stilen på buketten? 

Stilen på en hvit brudebukett kan variere fra stram og formell til løs og bohemsk. Valget av bukett bør stå i stil til bryllupets tema og brudens kjole. En enkel, elegant kjole kan for eksempel styles med en stram bukett, mens en mer detaljert kjole kan balanseres med en løsere, mer naturlig bukett. 

vakker brud som smiler og holder en brudebukett

Kan jeg blande hvite blomster med andre farger? 

Ja, hvite blomster kan lett blandes med andre farger for å skape kontrast eller mykhet. Her er det ingen regler som bestemmer, la dine ønsker og preferanser avgjøre. For eksempel kan myke pasteller eller grønne blader føyes til for å gi dybde og tekstur til buketten. 

Hva bør jeg tenke på når det gjelder bukettens størrelse? 

Størrelsen på buketten bør være proporsjonal til brudens størrelse og kjolens stil. En stor, frodig bukett kan virke overveldende hvis bruden er veldig petit, mens en liten bukett kan se bortkommen ut med en stor, utsmykket kjole. 

Drømmen om den perfekte brudebuketten 

Hvordan bevarer jeg brudebuketten etter bryllupet? 

Mange bruder velger å tørke blomstene i buketten for å bevare dem som et minne. Dette kan gjøres ved å henge buketten opp ned i et tørt, mørkt rom til blomstene er helt tørre. 

Se utvalget av våre brudebuketter

Blomster i en hvit brudebukett 

  • Roser: Symbol på kjærlighet og renhet, perfekte for en klassisk brudebukett. 
  • Peoner: Store, frodige blomster som gir et luksuriøst og romantisk uttrykk. 
  • Kallaliljer: Elegant og stilren, kallaliljer er synonymt med sofistikert skjønnhet. 
  • Orkideer: Eksotiske og holdbare, orkideer tilfører en moderne touch. 
  • Liljer: Renhet og majestetiske, liljer er iøynefallende med sin dramatiske form. 

 En hvit brudebukett er mer enn bare et tilbehør; den er et personlig symbol på brudens indre verden og ønsker for fremtiden. Ved å velge de riktige blomstene vil buketten uttrykke brudens personlige stil og følelser på denne spesielle dagen. 

Ta kontakt, så hjelper vi deg med bestilling av brudebukett i butikk.