Julehilsen med blomster

Julen er en tid for takknemlighet og omtanke. Send en julehilsen med blomster til noen du er glad i – det betyr mye.

En venn du setter pris på. En bestemor du er glad i. En nabo som alltid er hjelpsom. De vil bli utrolig glade for en julehilsen med blomster. Hos Interflora kan du bestille en vakker blomstergave på døren, og legge ved et kort med en varm og personlig hilsen.  

Personlig julehilsen 

Men hva slags blomster passer det å gi som julehilsen? Det finnes jo så mange fine juleblomster, både som potteplante og bukett. Tenk over hva slags smak og stil mottakeren har. Liker han eller hun det trendy og moderne?  

Eller er personen glad i det tradisjonelle? Her får du noen tips:  

Vakre julebuketter 

Interflora har et stort utvalg av julebuketter med snittblomster – hvor vi har satt sammen de fineste juleblomstene med innslag av julegrønt. Våre julebuketter kommer i lekre gaveposer. En julehilsen som garantert blir satt stor pris på!  

Julestjerne i potte 

Rød julestjerne er en veldig fin gave til alle som liker en tradisjonsrik jul. Julestjernen er vår mest populære juleblomst. Den er utrolig holdbar, og gir masse glede gjennom hele julen. For mange er rød julestjerne selve juleblomsten.  

Litt mindre tradisjonell er den hvite julestjernen. Den passer godt som gave til de som har et mer moderne interiør og liker en ren stil. Kontrasten mellom de grønne bladene og de hvite stjernene – den hvite julestjernen en blomst som virkelig lyser opp julen.  

Bukett med roser eller tulipaner 

Eller hva med en flott bukett med roser eller tulipaner? De er tidløse, vakre og passer for alle. Både roser og tulipaner finnes i et spekter av farger – men til jul er det gjerne rødt og hvitt som gjelder. Rødt står for kjærlighet, hvitt for jomfruelighet – og det er jo viktige julebudskap.  

Amaryllis 

Amaryllis betyr «jeg glitrer». Den er majestetisk og stjerneformet, og den finnes både som potteplante og i bukett. Strålende rød eller skinnende hvit – amaryllis er virkelig et blikkfang i julehuset.