Gavetips til jul

Lurer du på hva du skal gi i julegave til noen som har «alt»? Gi en blomstergave, da vel! Du visste det kanskje ikke, men Interflora har også gaver uten blomster. Her er noen smarte gavetips.

Å finne på julegaver er hodebry for mange. Mange nordmenn har jo «alt», og du aner kanskje ikke hva mottakeren trenger eller har lyst på. Gi noe som virkelig sprer glede! Da er det en god idé å gi en gave fra Interflora. 

Gavekort på blomster 

På julaften vil vi gi en gave som kan ligge under treet. Hva med et gavekort på blomster? Vi har gavekort som kan lades med et fritt beløp – og de er gyldige i et år. Du kan altså gi mange blomstergaver på en gang – gjennom et helt år. Og mottakeren kan selv velge når han eller hun vil ha blomstene på døra. Tenk så mye glede du sprer! 

Bestill gavekort

Blomster med tilleggsgave 

Til jul passer det godt å sende en blomsterhilsen med tilleggsgave. Hos oss kan du bestille en blomsterbukett som for eksempel kommer sammen med en konfekteske og en flaske musserende cider. Nydelig pakket inn, og du kan velge blant forskjellige buketter og forskjellige tilleggsgaver. 10 røde roser og cider i gavepose, for eksempel? 

Bestill blomster med tilleggsgave  

Eksklusive gaveposer 

Vi har også flotte gaveposer som kommer uten blomster. De er perfekte under juletreet. Du kan for eksempel velge vår største gavepose. Den er fylt med en miks av karameller, sjokolade og lakris, en eske deilige nougathjerter, en eske utsøkte sjokoladebiter og vår populære Epledrøm: en flaske sprudlende eplecider!  

Bestill eksklusive gaveposer 

Juleblomster i potte 

Eller hva med en av våre fineste juleblomster i potte? De kommer jo på døra som en pakke, og klarer seg fint i noen timer under juletreet. Julestjerne, svibel, azalea, amaryllis, fittonia – det er bare å velge!