Skap adventsstemning hjemme

Nå er adventstiden rett rundt hjørnet. Spre varme og glede med sesongens farger.

Adventsstemning hjemme med blomster interflora norge

Adventstiden skal være fylt av forventninger. For mange er ventetiden like viktig som selve julehøytiden, og det å tenne adventslysene er et fast innslag hver dag frem til julaften.

I adventstiden tenner vi lys

I de fleste hjem finner vi en adventsstake med fire lys, eller kanskje også et adventsfat du selv pynter. Tradisjon tro tenner vi det første lyset på den første søndagen i advent.  

De andre lysene tennes på de kommende søndagene før jul, slik at alle lysene er tent på den fjerde søndagen.

Adventsstemning hjemme med blomster interflora norge

Om du ikke er glad i de tradisjonelle adventsstakene, kan du lage et stemningsfullt fat med friske blomster og fire lyslykter.

Fire kubbelys på et fat

Et adventsfat kan være et fint alternativ til den tradisjonelle adventsstaken. <a href="http://inspirasjon.interflora.no/hvordan-lage-et-adventsfat/"> Lag ditt eget med disse tipsene</a>!

Blomster til advent

Friske blomster i kombinasjon med tente lys er vakkert og stemningsskapende. Du kan gå for en tradisjonell løsning, som en krans med fire lange lys, eller man kan velge noe mer utradisjonelt.  

Hva med å lage en avlang dekorasjon med fire lys? Den vil egne seg spesielt godt på et spisebord. Et stemningsfullt fat med fire lyslykter og nydelige blomster kan også være et godt alternativ for å skape den rette adventstemningen.

Fire adventslys på en krans

Lyst på en rustikk og annerledes adventskrans? Velg en vakker lavkrans, dekorert med sukkulenter og eukalyptus.

Fire lilla adventskubbelys

Er du glad i den tradisjonelle adventsfargen lilla, kan du bruke Wanda-orkideen for å få et spennende og eksotisk uttrykk.

Potte med fire adventslys

Friske blomster i kombinasjon med levende lys er en sikker vinner i adventstiden.

Bli medlem i Interflora+ og få fordeler