Hvit julestjerne – lys opp julen

Julestjerne er juleblomsten over alle – i hele verden. Hvite julestjerner blir mer og mer populært, og passer godt inn i et moderne interiør.

Hvit julestjerne er klassisk og elegant, og den lyser opp julen. Perfekt i vinduskarmen og nydelig som dekor på et julepyntet bord.  

Bordpynt med hvit julestjerne 

4 millioner julestjerner 

Julestemningen er sikret når du pynter huset med hvite julestjerner. Denne blomsten passer inn i ethvert interiør – enten du liker det rene, minimalistiske eller du har en mer leken og fargerik stil. For mange blir det ikke jul uten julestjerne. Bare i Norge kjøper vi over 4 millioner julestjerner hvert år – røde eller hvite. Og den hvite blir stadig mer populær, særlig blant de unge. 

Gartneren som skapte julestjernen 

Julestjernen er et blikkfang i rommet med sine store, stjerneformede blomster. Den moderne julestjernesorten har så mye som fem blomster. Men en ting visste du kanskje ikke: Julestjernen, slik vi kjenner den i dag, ble foredlet av en norsk gartner på 1930-tallet. Han het Thormod Hegg, og har mye av æren for at julestjernen er blitt verdens mest populære juleblomst.  

Vi drømmer jo alle om en hvit jul. Men hvis snøen ikke daler ned, kan du gjøre julen hvit med julestjerner.