Morsomme måter å si takk på

Si takk på en morsom måte, det trenger ikke være så formelt eller høytidelig. Her er noen kreative og morsomme måter du kan vise din takknemlighet på.

Pønsk ut en morsom takk til en venn, kollega eller noen du er glad i. Å planlegge en oppmerksomhet er halve gleden. Du kan regne med en varm takk tilbake.

liten og søt borddekorasjon til valentine's day

Bak noe morsomt 

Lag humoristiske kaker eller muffins med morsomme ansikter, eller skriv en takkehilsen med glasur. 

Lag en takkevideo 

Bruk mobilen din til å lage en kort video der du sier takk på en kreativ måte – mer spontant og personlig blir det ikke. Bruk morsomme klipp eller lag en takketale. 

Send et humoristisk kort 

Et kort med en morsom melding eller artig tegning kan gjøre meldingen minneverdig. 

Gi en morsom gave 

Finn en liten gave som er både nyttig og morsom. Det kan være en krus med en vittig tekst, en t-skjorte med en intern spøk, eller et morsomt puslespill. 

Planlegg en overraskelsesfest 

En fest med et humoristisk tema kan være en fantastisk måte å si takk på. Inkluder morsomme aktiviteter som kostymekonkurranser, spill og humoristiske taler. 

Skriv et morsomt takkebrev 

Inkluder morsomme anekdoter og vitser. Del minner som har fått deg til å le, og uttrykk din takknemlighet med en humoristisk tone. 

Bruk blomster med en morsom vri 

Velg blomster som har en spesiell betydning eller en morsom baktanke. Legg ved et kort med en vittig melding, noe som får mottakeren til å smile og le, og kanskje tørke en tåre.