Send blomster

Vis pur forelskelse, innrøm en tabbe, eller bare si at du bryr deg. Disse øyeblikkene er gylne sjanser til å vise hva som bor i hjertet ditt.

I noen situasjoner er det spesielt vanskelig å uttrykke følelser. Kanskje er det å kondolere noe som føles ukomfortabelt og klønete over telefon, eller det blir for upersonlig å si "takk for sist" på en SMS? Si det heller med blomster! 

Finn de perfekte blomstene til din anledning her.

Send blomster når ord ikke strekker til - Interflora

For å feire, eller ta farvel

I Interflora bringer vi ekte følelser helt fram til mottaker, levert på døra. En blomst kan løse mange av de rørende og rare situasjonene, når du ikke helt vet hva du skal si; takke, trøste, glede og begeistre.

Send blomster ved spesielle anledninger, for å feire og gratulere, eller si farvel. 

I Interflora kaller vi det Floragram®, det synes vi er en elegant måte å sende blomsterhilsen på.

Finn populære anledninger for å sende blomster.

Vis ekte følelser

Blomster har en unik evne til å formidle følelser som ikke kan måle seg med ord. En stille bekreftelse av kjærlighet, en myk beklagelse, eller en varm omsorgsfull tanke. Det å sende en bukett kan løfte en byrde fra dine skuldre og samtidig plante et frø av glede i noens hjerte.

Du kan sende blomster til noen på sykehus, eller bestille en bukett med omtanke rett hjem. 

Send blomster som trøster

Spre glede!

Feiring og takknemlighet trives ikke alltid på en mobilskjerm. Det rører oss mer når det kommer i form av en blomsterhilsen. Det er en gave som viser at du har tatt deg tid, at du har tenkt og følt. 

En bukett kan være en hyllest til fotballtreneren som samler flokken, en takk til læreren som har sett barnet ditt gjennom alle disse skoleårene, en festlig markering av din kjære bestemors 80-årsdag, eller en hjertevarm hilsen på farsdag. 

Finn din anledning til å takke, glede, trøste, eller bare si "Du er fin”.

I spesielle anledninger er det godt å vite at du kan sende en gratulasjon direkte til jubilanten, konfirmanten, eller til noen som nettopp har sagt "ja" til å dele livet sammen.

Si hva du føler med blomster - Interflora

Vi forstår øyeblikkene

Blomstene du velger å sende, fra solfylte solsikker til en elegant orkidé, blir et skreddersydd budskap fylt med kjærlighet, medfølelse, takknemlighet eller beundring. 

Vi i Interflora forstår viktigheten av disse øyeblikkene. Derfor er vi her for å hjelpe deg med å "si det med blomster", det er en fin gjerning som lever lenge. 

La oss bringe dine følelser til riktig adresse. 

Spørsmål flere enn deg lurer på:

Hva koster det å sende blomster?

Blomstene leveres fra din nærmeste Interflora-butikk, hvor enn i landet du bor. Her er det flinke florister som snitter og setter opp blomsterbuketten, og leverer rett på døra. Det koster fra 150 kroner å sende en bukett i Norge. Se her for mer informasjon og priser.

Kan jeg sende blomster til utlandet?

Ja, det kan du. Blomstene leveres fra nærmeste Interflora-butikk i det landet du vil sende blomstene til. 

Du kan lese mer om hvilke land du kan sende blomster til her.

Hva er Floragram?

Floragram® er nå Interfloras registrerte varemerke for blomsterhilsener. Begrepet er satt sammen av ”flora” (blomster) og den siste delen av ”telegram”. Motsatsen til å telegrafere blir å ”floragrafere” – eller sende blomster som kan leveres samme dag.