Skolestart – gjør dagen glad med blomster!

Skolestart er en stor dag for både barn og voksne. Og den er litt skummel også, både for foreldrene og for den lille skolejenta eller skolegutten som skal ut i en helt ny verden. Gjør dagen gladere med friske blomster.

En merkedag i livet for både barnet og foreldrene: Den første skoledagen. Kjenner du noen som har en seksåring som skal begynne på skolen? Dette er en fin anledning til å vise omtanke og ønske lykke til med en glad blomsterbukett.  

Ny epoke i livet 

Foreldrene skal slippe barnet sitt ut i en helt ny tilværelse. Kommer jenta eller gutten min til å føle seg trygg? Kommer 6-åringen til å lengte hjem? Og hvordan blir det å passe inn og få nye venner? Det er en spennende verden som ligger foran dem, og en god grunn til å gjøre dagen ekstra fin. 

Spennende skolestart 

Det kan være vanskelig å slippe 6-åringens hånd i skolegården. Samtidig er det en stolt dag som markerer en ny epoke i livet. En dag som bør feires med blomster. Det er stas for barnet også, når han eller hun kommer hjem til blomster på bordet. 

Sett ekstra stas på dagen og gi den ferske skolestarteren og de stolte foreldrene en blomstergave. Hva passer vel bedre enn en bukett røde roser av kjærlighet og ønske om hell og lykke? 

Eller kanskje har barnet en favorittblomst som gjør det enda mer personlig? Tenk farger og glede – Interflora har et stort utvalg buketter som er fine for å markere skolestart.