Spre glede med blomster

Er det noen du kjenner som fortjener en liten oppmerksomhet? En vakker bukett med fargerike blomster varmer hjertet til de aller fleste.

Fargerike tulipaner fra interflora

Blomster gir garantert hverdagsglede

Hverdagen kan være litt tøff innimellom, og det er de små tingene som kan gjøre størst forskjell for oss. Hvis du ønsker å gjøre noe litt ekstra for en du er glad i, kan du sende en blomsterhilsen. Alle liker å få blomster! 

På kortet kan du jo skrive en tekst som eksempelvis «Fordi jeg setter pris på deg.», «Jeg savner deg» eller «Takk for at du er du». Det gir garantert hverdagsglede.

En vakker bukett med rosa alstromeria fra Interflora og tente lys på bordet
Stor bukett med vinterens blomster fra interflora
Fargerike tulipaner
En vakker rosa bukett med liljer

Små handlinger utgjør en stor forskjell 

Å spre hverdagsglede trenger ikke å være så altfor dyrt eller komplisert. En enkel gest, som å sende blomster, kan lyse opp dagen og gi et stort smil om munnen til mottakeren.

Blomster har en egen evne til å formidle følelser og skape positive opplevelser, til selv de aller gråeste dagene. Det er en lett og koselig måte å vise omtanke og kjærlighet på.

I en verden fylt med stress og bekymringer, er det viktig å ta vare på hverandre. Så neste gang du vil glede noen du bryr deg om, hvorfor ikke sende dem en blomsterbukett? Det trenger ikke å være en spesiell anledning - noen ganger er de aller beste øyeblikkene de mest uventede.

vakker blomsterbukett med germini og grenroser i pastellfarger
en bukett med lysegule nelliker til påske
rosa phalaenopsis orkidé
En vakker bukett med oransje liljer

Se utvalget av varmende blomsterhilsener i Interfloras nettbutikk, eller besøk din lokale blomsterdekoratør.