Glede som blomstrer

Glede er den mest oppløftende følelsen vi kan ha.

Følelsen av å bli satt pris på – den er så bra. En blomst på døra kan gjøre en grå dag til en glad dag. Hvordan vil du spre glede?

Kanskje kjenner du noen som har det vanskelig? Kanskje har du lyst til å lyse opp i livet til en gammel dame som er mye alene? Kanskje har du en venn som alltid stiller opp for deg – og du vil gi vennen din en glad dag? En overraskende blomsterbukett som henger på døra – da sender du glede!  

Glede som trend 

Vi lever i en urolig tid, og da er de små, nære gledene så viktige. Trendekspertene trekker nettopp fram «glede» som en av de viktigste trendene i dag. Det skal være friske farger, det skal være gøyale mønstre og lekent, personlig interiør. Rom du blir glad av å komme inn i. Og hva passer vel bedre inn da, enn en fargerik blomsterbukett? 

For blomster ER glede.  

Glade blomster 

Når du vil spre glede med blomster: Tenk friske farger. Hva med en bukett som inneholder gule roser? Du visste det kanskje ikke – men gule roser betyr «lykke og glede» på blomsterspråket. Oransje og korallfargede roser symboliserer det samme: altså «lykke og glede».  

Rosespråket 

Men først og fremst: Gi en blomst som er personlig for den som får den. Kanskje vet du at mottakeren har en favorittblomst? Eller en favorittfarge? Bestemor vil kanskje sette pris på en helt annen blomst enn venninnen din.  

Uansett hva slags bukett du velger – ingenting blir feil. For bare det å få en blomst på døra lokker fram smilet!