Slik kan du vise at du setter pris på noen

Det er lett å ta de rundt oss for gitt. Her er noen måter å vise at du setter pris på de spesielle menneskene i livet ditt.

Vis små tegn på at du bryr deg. En enkel tekstmelding eller en hyggelig lapp på kjøleskapet kan gjøre en stor forskjell. Kjenn på gleden med å verdsette noen. 

Lag noe spesielt 

Lag noe selv – by på lunsj eller bak favorittkaken til noen du bryr deg om. Selvlaget er vellaget og en meningsfull måte å vise at du setter pris på noen. 

Planlegg en hyggelig opplevelse 

Inviter noen du setter høyt til å gjøre noe dere begge liker, som en middag ute, en tur i naturen, eller en kveld med favorittfilmer. Skap nye minner og mer å snakke om. 

Overrask med en gave 

En gjennomtenkt gave trenger ikke være stor eller dyr. Det kan være en bok dere har snakket om eller noe som minner om en felles opplevelse. 

Blomster som et tegn på omtanke 

En bukett med fargerike blomster vil lyse opp dagen. La det ikke vær tvil, vis hvor mye noen du bryr deg om betyr for deg. 

Gi av din tid 

Tilbring tid sammen uten distraksjoner. Det kan være en god prat over en kopp kaffe eller å tilby å hjelpe til med noe du vet skal gjøres akkurat nå. 

Si det med ord 

Å si direkte til noen at du setter pris på dem kan ha stor verdi. Fortell hvorfor de er viktige for deg og hva du setter så pris på​​. Det kan vi leve lenge på.