Vårstemning levert på døren i mai

Skulle du gjerne ha gitt noen en klem? En bukett med vårlige blomster varmer også.

Buketten gratulerer med dagen

Det siste året har vært alt annet enn normalt. Vi har gått fra å gi hverandre et håndtrykk eller en klem, til å nikke med hodet eller møtes med albuen. Våre møter har gått fra fysisk til digitalt, og da er det lett at man glemmer de små tingene vi gjorde for hverandre tidligere.  

Som i høytidene er også mai en tid hvor vi vanligvis samles langt oftere enn ellers. Men, hvordan kan du vise venner og familie at du er glad i dem når du ikke bør invitere på middag eller omfavne dem?

Blomster sprer glede

De aller fleste blir glade når de mottar blomster, og det er spesielt hyggelig når verden er snudd på hodet og dagene kan bli litt monotone. Det er noe spesielt ved å se at det står en gavepakket bukett utenfor døren, og den første tanken er «noen tenker på meg».  

Interflora leverer blomster over hele verden, så vi kan hjelpe deg med å spre glede og vårstemning uansett hvor du trenger det tilsendt.

Kvinne i festdrakt
Pynt festbordet til 17. mai
kvinne i bunad med en bukett
uteområdet pyntet til 17. mai

Blomstenes budskap er mange

Du er ikke nødt til å være forelsket for å sende blomster. Det er bare en veldig hyggelig måte å fortelle noen at du setter pris på dem, tenker på dem eller bare ønsker å glede dem. Blomster er også til glede for andre medlemmer av kohorten din.  

Denne midlertidige hverdagen vi har stått i det siste året ser heldigvis ut til å gå mot slutten. Vi må bare holde ut litt til. Sørg for at den eller de du er glad i har en så bra tid som mulig; send en blomsterhilsen i mai.

kvinne med blomsterkrans
Delikat vårbukett
vårlig borddekorasjon
bukett med germini