Små tegn som viser at du tenker på en venn

Venner er en av livets største gaver. Her er noen enkle, men betydningsfulle måter å vise at du tenker på en venn.

«Lenge siden, håper det går bra med deg.» Det er en frase vi gjerne bruker for å vise at vi tenker på noen. Små tegn kan gjøre en stor forskjell.  

Del et felles minne 

En enkel melding kan bety mye. Finn og del et godt minne dere har sammen. Det kan være kimen til å ta opp kontakten og børste støv av gammelt vennskap. 

Ta initiativ til å møtes 

Ingenting er bedre enn å tilbringe tid sammen. Inviter en god venn på en kaffe, en tur i parken, eller en hjemmekveld med film og snacks. 

Overrask med en liten gave 

Det trenger ikke være noe stort eller dyrt. En bok de har snakket om, en kopp med en morsom tekst, eller noe hjemmelaget kan vise at du bryr deg. Det er tanken som teller, og en liten gave kan være en stor oppmuntring. En frisk bukett blir sjelden feil. 

Blomster sier mer enn ord 

Blomster har alltid vært en klassisk måte å vise omtanke på. En fris bukett kan lyse opp dagen til en god venn og minne han eller henne på hvor mye de betyr for deg. Bor vennen langt unna? Bestill blomster levert rett hjem på døra til din gode venn. 

Planlegg en aktivitet 

Planlegg en aktivitet dere begge liker. Det kan være en dagstur, et kurs dere begge er interessert i, eller en treningsøkt sammen. Meld dere på og hold av tid i kalender, så har dere noe å glede dere til sammen. 

Tilby å hjelpe 

Tilby din hjelp, enten det er å flytte, pusse opp eller passe hunden, eller bare en skulder å lene seg på. Bare være der for noen i vanskelige tider viser at du bryr deg.