Blomster er den beste vertinnegaven

Interflora julekalender vertinnegave

I julen er kalenderen fylt med avtaler om julebord og selskap. Husk å ta med en gave til vertskapet!

Husk å ta med en gave

Vis at du setter pris på invitasjonen ved å ta med en liten hilsen. I USA er det skikk og bruk at verten sender takkekort, der man takker både for vertinnegave og at du var til stede. Gjesten sender på sin side et kort som takk for gjestfriheten. Her hjemme er vi heldigvis ikke like ambisiøse, man kommer langt med en takk og en klem på vei inn døra.

Det er mye jobb å arrangere sammenkomster, og alle som har gjort det vet at det kan være både kostbart og tidkrevende. Derfor er det ekstra hyggelig at gjestene anerkjenner innsatsen, og blomstrende vertinnegaver er noe de fleste setter pris på.

Rødt og grønt blir aldri feil i julen. Takk for invitasjonen med vår populære orkidéfantasi!
Vakker, festpyntet Phalanopsis-orkidé. En holdbar hilsen som de fleste vil sette pris på.

Unngå å stresse vertskapet

Det siste du vil er å stresse vertskapet, så hva med å sende blomstene på forhånd? Ingenting er vel koseligere enn en blomstrende hilsen på døren, med en hyggelig tekst hvor du takker for invitasjonen og sier at du gleder deg til kvelden. Da får vertskapet anledning til å pakke ut blomstene, og ikke minst sette dem i riktig vase i god tid før gjestene kommer.

Vi har jo alle stått litt småstressa, ikke helt ferdige med forberedelsene og hendene fulle av blomster og vin, mens man prøver å finne en passende vase. Kanskje må man også rydde unna papir og kutte stilker, samtidig som man underholder gjestene etter beste evne. Hvorfor ikke gjøre dem tjenesten i forkant?

Ta med en hilsen for å vise at du setter pris på invitasjonen og vertskapet. Denne julebuketten finner du i nettbutikken.
Send blomsten på forhånd, så kan vertskapet la gaven bli en del av det festpyntede bordet! Rød julelykke finner du i nettbutikken.

Ingen grunn til panikk

Har du glemt å sende vertinnegave? Fortvil ikke, for det er aldri for sent. Du kan sende blomstene dagen etter og takke for en hyggelig kveld.

Glemte du å ta med vertinnegave? Send blomster på døren dagen etter, og takk for en hyggelig kveld. Det er en gest vertskapet sent vil glemme.