Blomster er den beste vertinnegaven

blomster som vertinnegave interflora norge

På høsten trekker man inn, og det inviteres til fårikålmiddager og hyggelige selskaper. Husk å ta med en gave til vertskapet!

Husk å ta med en gave

Vis at du setter pris på invitasjonen ved å ta med en liten hilsen. I USA er det skikk og bruk at verten sender takkekort, der man takker både for vertinnegave og at du var tilstede. Gjesten sender på sin side et kort som takk for gjestfriheten. Her hjemme er vi heldigvis ikke like ambisiøse, man kommer langt med en takk og en klem på vei inn døra.

Det er mye jobb å arrangere sammenkomster, og alle som har gjort det vet at det kan være både kostbart og tidkrevende. Derfor er det ekstra hyggelig at gjestene anerkjenner innsatsen, og blomstrende vertinnegaver er noe de fleste setter pris på.

Vår høstfest er en kul dekorasjon i kvadratisk form. Du får den i to ulike størrelser. Dekorasjonene er enkle å plassere, så de passer perfekt for de med begrenset plass.
En bukett i høstens varme farger er aldri feil! Her ser du en klassisk høstbukett.

Unngå å stresse vertskapet

Det siste du vil er å stresse vertskapet, så hva med å sende blomstene på forhånd? Ingenting er vel koseligere enn en blomstrende hilsen på døren, med en hyggelig tekst hvor du takker for invitasjonen og sier at du gleder deg til kvelden. Da får vertskapet anledning til å pakke ut blomstene, og ikke minst sette dem i riktig vase i god tid før gjestene kommer.

Vi har jo alle stått litt småstressa, ikke helt ferdige med forberedelsene og hendene fulle av blomster og vin, mens man prøver å finne en passende vase. Kanskje må man også rydde unna papir og kutte stilker, samtidig som man underholder gjestene etter beste evne. Hvorfor ikke gjøre dem tjenesten i forkant?

Send en hilsen på forskudd, så kan vertskapet bruke blomstene som en del av kveldens bordpynt.
Vis at du setter pris på invitasjonen med den vakre høstbuketten høststemning.

Ingen grunn til panikk

Har du glemt å sende vertinnegave? Fortvil ikke, for det er aldri for sent. Du kan sende blomstene dagen etter og takke for en hyggelig kveld.

Glemte du å ta med en gave til vertskapet? Send en høstgave i etterkant, og takk for en hyggelig kveld.
Høstgaven

Fra: 295,-

Kjøp
Høststemning - stor

Fra: 525,-

Kjøp
Klassisk høstbukett

Fra: 375,-

Kjøp