Røde juleblomster fra Interflora

Blomster er den beste vertinnegaven

Julen er innetid, og vi inviterer til middagsselskap. Husk å ta med en gave til vertskapet!

I adventstiden trekker vi inn for å kose oss. Denne julen kan vi kun arrangere middager med våre nærkontakter, men det betyr ikke at vertskapets innsats skal gå upåaktet hen. Vis at du setter pris på invitasjonen ved å ta med en liten hilsen.

Husk å ta med en gave

I USA er det skikk og bruk at verten sender takkekort, der man takker både for vertinnegave og at du var til stede. Gjesten sender på sin side et kort som takk for gjestfriheten. Her hjemme er vi heldigvis ikke like ambisiøse, man kommer langt med en takk og en klem på vei inn døra.

Det er mye jobb å arrangere sammenkomster, og alle som har gjort det vet at det kan være både kostbart og tidkrevende. Derfor er det ekstra hyggelig at gjestene anerkjenner innsatsen, og blomstrende vertinnegaver er noe de fleste setter pris på.

Vår <a href=Klassisk rød julebukett er satt sammen av julens tradisjonelle røde blomster, vintergrønt og kongler." /> Vår Klassisk rød julebukett er satt sammen av julens tradisjonelle røde blomster, vintergrønt og kongler.
Julerosen er en klassiker mange velger. Vi har kalt vår <a href=Frostnatt, og den leveres med potte inkludert." /> Julerosen er en klassiker mange velger. Vi har kalt vår Frostnatt, og den leveres med potte inkludert.

Unngå å stresse vertskapet

Det siste du vil er å stresse vertskapet, så hva med å sende blomstene på forhånd? Ingenting er vel koseligere enn en blomstrende hilsen på døren, med en hyggelig tekst hvor du takker for invitasjonen og sier at du gleder deg til kvelden. Da får vertskapet anledning til å pakke ut blomstene, og ikke minst sette dem i riktig vase i god tid før gjestene kommer.

Vi har jo alle stått litt småstressa, ikke helt ferdige med forberedelsene og hendene fulle av blomster og vin, mens man prøver å finne en passende vase. Kanskje må man også rydde unna papir og kutte stilker, samtidig som man underholder gjestene etter beste evne. Hvorfor ikke gjøre dem tjenesten i forkant?

En lekker <a href=Orkidéfantasi blir garantert satt pris på og plassert på festbordet." /> En lekker Orkidéfantasi blir garantert satt pris på og plassert på festbordet.
Røde tulipaner er et godt valg uansett anledning. Røde tulipaner er et godt valg uansett anledning.
Hva med en hjemmelaget gave til vertskapet? Du kan la deg inspirere av disse lyktene, og <a href=bruke oppskriften vår til å lage dem selv." /> Hva med en hjemmelaget gave til vertskapet? Du kan la deg inspirere av disse lyktene, og bruke oppskriften vår til å lage dem selv.

Ingen grunn til panikk

Har du glemt å sende vertinnegave? Fortvil ikke, for det er aldri for sent. Du kan sende blomstene dagen etter og takke for en hyggelig kveld.

Glemte du vertinnegave? Send blomstene i etterkant, og si takk for en hyggelig kveld. Glemte du vertinnegave? Send blomstene i etterkant, og si takk for en hyggelig kveld.