Blomster til høstfesten interflora norge

Blomster til høstfesten

Når det ruskete høstværet melder sin ankomst er det deilig å bruke tiden til litt innekos. Inviter gode venner til en lun og hyggelig høstmiddag!

Pynting av bordet er halve moroa når man inviterer til middag. På høsten er det masse fantastiske materialer ute, som man kan ta med seg inn og kombinere med blomster som er kjøpt fra butikken.

Les også: Pynt hjemme til Halloween

Høstlige materialer og blomster

Høstens farger og materialer skaper en varm og lun stemning rundt bordet. Kongler, kvister, små gresskar og rognebær er elementer som bidrar til ekte høststemning.

Et løv på hver tallerken er dekorativt. Alternativt kan du rulle en serviett og knyte den fast med en rustikk hyssing, for så å dekorere den med en nypekvist.

Kanskje du også får inspirasjon til å lage bordkort?

Dekk et hyggelig høstbord og inviter gode venner til middag. Dekk et hyggelig høstbord og inviter gode venner til middag.
Ta med høsten inn! Plasser et høstlig lønneblad på hver kuvert for å gi den gode høststemningen. Ta med høsten inn! Plasser et høstlig lønneblad på hver kuvert for å gi den gode høststemningen.
Tips: Surr tråd rundt enkle glass med noen høstløv, og bruk de til lys eller som potter til små planter. Tips: Surr tråd rundt enkle glass med noen høstløv, og bruk de til lys eller som potter til små planter.
Krysantemum i høstens farger gjør seg godt som bordpynt! Spesielt om du kombinerer dem med løv, kongler og andre sesongelementer. Krysantemum i høstens farger gjør seg godt som bordpynt! Spesielt om du kombinerer dem med løv, kongler og andre sesongelementer.

Pynt bordet i høstens farger

Det er heldigvis mange blomster å velge mellom i høstens fargepalett. En blomst vi ser mye på høsten er krysantemum. Det er en holdbar blomst som egner seg godt til bordpynt. Den finnes i mange ulike fargetoner, fra det rustrøde over i okergult til burgunder og rosatoner.

Du kan også kombinere bordpynten med noen høstlige buketter. Kanskje finner du en som egner seg ekstra godt i nettbutikken?

Velg en bukett i sesongens vakreste farger! Denne er like fin til bordpynt som vertinnegave. Velg en bukett i sesongens vakreste farger! Denne er like fin til bordpynt som vertinnegave.
Er du gjest i selskapet? <a href=Send en blomst til vertskapet for å takke for invitasjonen og si at du gleder deg til kvelden!" /> Er du gjest i selskapet? Send en blomst til vertskapet for å takke for invitasjonen og si at du gleder deg til kvelden!
Sørg for at resten av rommet også skinner. Plasser en dekorativ bukett  på et pyntebord. Sørg for at resten av rommet også skinner. Plasser en dekorativ bukett på et pyntebord.