Dekk hele bordet med roser fra Interflora

Dekk hele bordet med roser!

Den tidløse klassikeren er perfekt når du skal pynte bordet til fest.

Roser og noen enkle glassvaser er alt du trenger for å pynte et nydelig bord som passer til de fleste anledninger.

Les også: Pynt hjemme med vakre roser

Nøkkelen til suksess er å tenke mengde, for man må være litt raus! Hos Interflora finner du vakre roser i rødt, hvitt og pastell, så du kan velge den fargen som passer best til det uttrykket du vil at bordet skal ha. Se utvalget i nettbutikken.

Roser i varme høstfarger skaper en lun og intim atmosfære. Roser i varme høstfarger skaper en lun og intim atmosfære.

Uttrykk deg med roser

Du kan bruke roser i en farge eller mikse ulike fargetoner. Dette avhenger av hvilket uttrykk du vil ha, og hva som passer til de andre elementene du har på bordet, som servise lysestaker og så videre.

Denne fargekombinasjonen, en slag tutti frutti, er like fin til konfirmasjon og sommerfest som til bursdagsfeiring. Denne fargekombinasjonen, en slag tutti frutti, er like fin til konfirmasjon og sommerfest som til bursdagsfeiring.
Et dryss med rosekronblader på bordet gir en fantastisk effekt. Et dryss med rosekronblader på bordet gir en fantastisk effekt.

Uttrykket kan være akkurat hva du selv ønsker. Vil du ha det sart og romantisk, eller lekent og fargerikt? Høstlig varme? Friskt og sommerlig? Dette styrer du når du velger hvilke fargetoner du går for.

Hev rosene med vaser i ulike høyder

Rosene plasserer du i både høye og lave vaser. Som vase kan du bruke alt fra gamle syltetøy- eller barnemat glass til nydelig stettglass. Ulike størrelser og fasonger gir et bedre resultat. Man får en bedre helhet med dekor helt nede på bordet, men det er viktig med noe i høyden for å unngå at dekoren oppleves flat og kjedelig.

Glass i ulike høyder gir en god helhet. Glass i ulike høyder gir en god helhet.

Sett kronen på verket med kronblader

Rosekronblader er perfekt å strø utover bordet. Du får utrolig mye effekt av kronblader fra bare to-tre roser. Du kan dele de opp dagen før, dusje de med vann og legge de i en pose i kjøleskapet over natten. Vent med å legge de på bordet til det er maks to timer før gjestene ankommer.

Gi gjestene en hyggelig velkomst med en rose på hver kuvert. Gi gjestene en hyggelig velkomst med en rose på hver kuvert.

Snakk med en erfaren blomsterdekoratør i din lokale Interflora-butikk for flere tips, og se utvalget av roser i nettbutikken.