Husk morsdag 10. februar

Det finnes en bukett for alle mødre!

Vi har funnet en rekke buketter (av blomster, ikke mødre) som kanskje deler noen likhetstrekk med akkurat din mamma.

Alle mødre er fantastiske, og på morsdagen 14. februar fortjener de ekstra oppmerksomhet. Finn den buketten som passer best til din mor.

En trygg favn

Noen mødre har alltid hatt rollen som tryggheten selv. Hun er den du alltid kan vende deg til når du ønsker litt ekstra omtanke. Hun møter deg alltid med forståelse og et varmt smil. Hun er en stor klem, akkurat som denne buketten.

Gi mamma en stor klem på morsdagen. <a href=Se utvalget i nettbutikken." /> Gi mamma en stor klem på morsdagen. Se utvalget i nettbutikken.

Den sprudlende mammaen

I visse familier er det nesten umulig å skille mellom generasjonene. Her er mamma nemlig også en bestevenn, en som aldri går tom for omtanke for deg og ditt. Hun er på ditt nivå i samtalene, og hun får alltid dine venner til å le – med henne. Hennes nærvær lyser opp tilværelsen for alle hun støter på, og alle smiler når de tenker på henne. Hun er fargerik, som en bukett fargerike tulipaner.

<a href=Kjøp både bukett og vase samtidig, så gjør du det enkelt for både deg selv og mamma." /> Kjøp både bukett og vase samtidig, så gjør du det enkelt for både deg selv og mamma.

Den tålmodige mammaen

Denne mammaen ønsker ikke å ta noen plass, men heller bare være der for deg når du har tid. Og hver gang du kommer på besøk, har hun kaffen klar sammen med noe godt å bite i. Hun er lun og mild, litt som en klassisk tulipanbukett.

Rolig pastell og friske grønnfarger er en klassiker. Rolig pastell og friske grønnfarger er en klassiker.

Den rause mammaen

Vi må jo ikke glemme den moren som alltid øser av seg kjærlighet. Hun er på forskudd med omsorg, så du trenger aldri å be henne om noe. Hun har alltid de beste hensikter, selv når hun stikker til deg kakerester på vei ut døra. Hun er en sjenerøs, raus og kjærlig, akkurat som en bukett med kjærlighetstulipaner.

Mamma har vist oss kjærlighet hver dag gjennom hele livet. Selvsagt skal hun feires på morsdagen. <a href=Se utvalget av gaver i nettbutikken." /> Mamma har vist oss kjærlighet hver dag gjennom hele livet. Selvsagt skal hun feires på morsdagen. Se utvalget av gaver i nettbutikken.

Kanskje er moren din en av disse, kanskje er hun en blanding. Kanskje er hun ingen av dem, men hun betyr garantert noe helt spesielt for deg. Finn den buketten du selv synes passer best hos Interflora, og gi henne den oppmerksomheten hun fortjener på morsdagen 9. februar.

Bilde