margeritter

Få et vakkert uteområde til 17. mai

Selv under unormale omstendigheter, er nasjonaldagen viktig å feire for de aller fleste. I år betyr det i mange tilfeller at vi tilbringer tiden hjemme. Pynt utendørs med vakre mai-blomster, både på terrassen og trappa.

Flere av oss setter pris på et innbydende inngangsparti til 17. mai, spesielt om dere feirer dagen hjemme. Vi planter i potter og urner og bruker gjerne nasjonalfargene på de blomstene vi velger.

La deg inspirere av disse 17. mai-bildene til den store dagen.

Les også: Pynt et unikt 17. mai-bord

Få uteområdene til å skinne

I flere deler av landet er det fremdeles kaldt om nettene i mai. Derfor er det mange som vegrer for å plante noe ut. Men ikke la det stoppe deg!

Pynt opp terrassen og inngangspartiet til feiringen, og ta heller inn plantene på nattetid for å unngå at de blir ødelagt av frost. Da vet du at uteområdene er festklare til 17. mai.

 

Nydelige margeritter og lavendel passer fint til 17. mai-feiringen. Nydelige margeritter og lavendel passer fint til 17. mai-feiringen.
Klassiske margeritter, pelargonia og stemor, i kombinasjon med grålig prydgress. Klassiske margeritter, pelargonia og stemor, i kombinasjon med grålig prydgress.

Ta utgangspunkt i nasjonalfargene

Hvis du ønsker å plante i nasjonalfargene, er det greit å huske at du ikke nødvendigvis trenger alle på en gang. Eller i samme potte. Velg gjerne ut en eller to av fargene. Ønsker du helst å bruke alle fargene, er det fint å la en av fargene dominere. Det gir en fin helhet og harmoni.

Du kan også blande grått sammen med rødt, hvitt og blått for å få et mer spennende fargebilde.

Margeritter og hortensia er vårlig og vakkert. Margeritter og hortensia er vårlig og vakkert.
Margeritter er yndige og blomstrende, og ser lekkert ut på uteområdet. Margeritter er yndige og blomstrende, og ser lekkert ut på uteområdet.

Uansett hvordan du ønsker å pynte opp utendørs til nasjonaldagen, kan du få noen råd i din lokale Interflora-butikk. Du finner også buketter og dekorasjoner i nasjonalfargene i vår nettbutikk.