Få høstens vakreste inngangsparti interflora norge

Få høstens vakreste inngangsparti

Planter og blomster i høstens farger gjør inngangspartiet ekstra innbydende.

Hvem ønsker seg ikke et inngangsparti som sier varmt velkommen til gjestene? For ikke å nevne deg selv og familien, som går ut og inn derfra hver dag. Pynter du med sesongens vakreste blomster og planter blir det hyggelig helt frem til kulden virkelig setter inn.

Hvis du virkelig vil pynte, kan du lage en dørkrans i høstens farger.

Hvilket fargetema velger du?

Når du først skal pynte ute, er det viktig å ta resten av huset i betraktning. Bestem deg for et fargevalg, og tenk nøye gjennom hva som egentlig passer til huset eller døra. Skal det være frodig og koselig, eller vil du ha det stramt og moderne?

Ingenting sier høst som lyng! Vi elsker kontrastene det gir til det grå huset. Ingenting sier høst som lyng! Vi elsker kontrastene det gir til det grå huset.
Den rosa stolen står i kontrast mot det grønne og røde, og blir et blikkfang på inngangspartiet. Den rosa stolen står i kontrast mot det grønne og røde, og blir et blikkfang på inngangspartiet.
Planter som Calluna-lyng gir farge og liv til inngangspartiet, og holder seg godt utendørs. Planter som Calluna-lyng gir farge og liv til inngangspartiet, og holder seg godt utendørs.
En stol, et pledd og potter med ulike stauder. Et gjennomtenkt fargevalg kan gjøre mye for inngangspartiet. En stol, et pledd og potter med ulike stauder. Et gjennomtenkt fargevalg kan gjøre mye for inngangspartiet.

Husk klimaet når du skal pynte ute

Den morsomste jobben er å velge ut plantene du ønsker deg, men ikke glem å ta hensyn til klimaet der du bor. Blir det kanskje ekstra kaldt hos deg i forhold til andre steder når vinteren nærmer seg? Både stauder og vintergrønne planter i potter egner seg godt til å stå ute, selv når det blir kaldere i temperaturen. Calluna er også et godt valg hvis du ønsker litt farge til inngangspartiet.

Spør deg frem i din Interflora-butikk, og de hjelper deg å finne riktige planter og blomster til årstiden.

Betongpotter er trendy, samtidig som de er nøytrale og passer til de fleste hus. Sedum er en holdbar staude som trives godt både i hagen og i potte. Betongpotter er trendy, samtidig som de er nøytrale og passer til de fleste hus. Sedum er en holdbar staude som trives godt både i hagen og i potte.
Litt pynt foran inngangspartiet gjør det straks mer innbydende! Litt pynt foran inngangspartiet gjør det straks mer innbydende!