Husk gave til pappa på farsdagen i november

Farsdagsgavene til fedre som har alt

Se hva du bør ha med deg til pappa på farsdagen.

Vi trenger alle litt omtanke iblant, vi trenger å føle oss sett. Søndag 14. november er det våre gode fedre som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Her er tipsene som sørger for at du treffer blink på farsdagen.

Se utvalget av blomstergaver i nettbutikken

1. Send blomster på døren

Selv barske pappahjerter mykner opp når blomster blir levert på døren. Hvis du ikke har anledning til å besøke faren din på dagen, kan du overraske ham med en blomstrende hilsen sammen med et hyggelig kort.

En fargerik høstbukett levert på døren er både hyggelig og overraskende. Interflora formidler din blomsterhilsen i hele Norge og i hele verden. En fargerik høstbukett levert på døren er både hyggelig og overraskende. Interflora formidler din blomsterhilsen i hele Norge og i hele verden.

2. Gi av din tid på farsdag

Ingenting er mer dyrebart enn tid. Altfor ofte stikker tidsklemma kjepper i julene for familiebesøk, men på selveste farsdagen bør du prioritere pappa. Ta med velsmakende bakst og vakre blomster, og overrask ham med et formiddagsbesøk.

Farsdagen er en perfekt anledning for litt kvalitetstid med nærmeste familie. Farsdagen er en perfekt anledning for litt kvalitetstid med nærmeste familie.

3. Hva gir man til en fotballgal pappa?

Er det en viss fare for at pappa har mest lyst til å se fotball denne søndagen? Ta med en flott rosebukett, et godt importøl og potetgull. Kjøp favorittsnacksen, men også noe han ennå ikke har testet – det gir litt ekstra spenning.

Sammen med gavene ligger kortet som sier at far kan ligge på sofaen og se fotball hele kvelden. Dette gir garantert suksess.

Pappa trenger ikke å være fotballgal for å sette pris på å bli henvist til sofaen. Pappa trenger ikke å være fotballgal for å sette pris på å bli henvist til sofaen.

4. Har ikke pappa grønne fingre?

For fedre som ikke er så flinke med planter, bør du velge noe lettstelt. Her er Eksotisk en perfekt blomsterhilsen, som består av en flott anthurium sammen med nydelige sjokoladebiter. Det er enkelt å stelle denne, men det viktigste er den tropiske planten trives best på et varmt sted med høy luftfuktighet.

Anthurium er en spennende og holdbar plante. Anthurium er en spennende og holdbar plante.

5. Si det med roser på farsdagen

Røde, hvite, rosa, oransje – roser blir aldri feil. En raus rosebukett gjør at far blir varm i hjertet, og du får plusspoeng i boka.

En rosebukett i høstfarger passer fint på farsdagen. Ta med en vase samtidig, så slipper pappa å lete i skap hvor han ikke er kjent. En rosebukett i høstfarger passer fint på farsdagen. Ta med en vase samtidig, så slipper pappa å lete i skap hvor han ikke er kjent.

Ta kontakt med din nærmeste Interflora-butikk. Denne uken finner du mange ulike varianter av blomsterhilsener designet spesielt for å hedre alle pappaer på søndag 14. november.