Gaveinnpakning med wow-effekt

Legg litt ekstra omtanke i gaveinnpakningen i år.

Dette året har vært annerledes på mange måter, og nå går vi også en jul i møte som preges av restriksjoner og forholdsregler. Hva med å gjøre noe helt spesielt ut av gaveinnpakningen, noe som garantert vil glede mottakeren?

Nedenfor har vi samlet et knippe eksempler på hva du kan gjøre. Ønsker du en raskere vei til vakre gaver, kan du finne alt fra bildene under i din lokale Interflora-butikk.

Alt du ser her er tilgjengelig i din lokale Interflora-butikk. Alt du ser her er tilgjengelig i din lokale Interflora-butikk.
Pynt gaven med friske blomster. Her har vi brukt en Cymbidium-orkidé. Pynt gaven med friske blomster. Her har vi brukt en Cymbidium-orkidé.
Hos <a href=din Interflora-butikk finner du gullfargede strå, samt mye annet som er perfekt som gavepynt." /> Hos din Interflora-butikk finner du gullfargede strå, samt mye annet som er perfekt som gavepynt.

Ha det gøy – bli inspirert

Selve gaven er naturligvis viktig, men en flott innpakket gave viser omtanke utover det som kanskje er forventet. Ha det gøy med innpakningen, og la inspirasjonen strømme på.

Ønsker du flere tips til vakker og personlig gaveinnpakning? Ta en kikk på disse eksemplene.

Det skal være gøy å pakke inn gaver, og det blir garantert gøy når du ser hvor flotte de blir. Det skal være gøy å pakke inn gaver, og det blir garantert gøy når du ser hvor flotte de blir.