Germini – blomsten for enhver anledning glede interflora norge

Germini – blomsten for enhver anledning

Vil du overraske noen du er glad i, eller bare gi deg selv en liten glede i hverdagen? Germini er blomsten som passer enhver anledning.

Enkel, stilren og fargerik: Germinien er en blomst som lyser opp ethvert rom. Gjør høstdagene lysere med blomster som virkelig gir deg glede.

Les også: Ta vare på snittblomstene

Fargens blomst

Germini er en morsom og glad blomst, som kommer i alle regnbuens farger – unntatt blått. Med et så bredt fargespekter kan den brukes så godt som overalt, enten det er i buketter eller som bordpynt spredt i mindre vaser.

Den fargerike blomsten blir også kalt Gerbera. Germini og Gerbera er imidlertid akkurat den samme planten, den eneste forskjellen er størrelsen på blomsten.

Germini vokser vilt i tropiske områder, som Sør-Amerika, Asia og Afrika. Likevel er de fleste du kjøper i Norge dyrket i Nederland.

Germini finnes i alle regnbuens farger og varianter, bortsett fra blått. Germini finnes i alle regnbuens farger og varianter, bortsett fra blått.
  1. Populær verden rundt

Visste du at Germini er verdens femte mest brukte snittblomst? Det er en munter blomst, som kan brukes til det meste. Det er også en populær blomst blant de yngste. Når barn får velge selv i blomsterbutikken, faller valget ofte på Germini.

Det er ikke mye som skal til for å vedlikeholde en bukett med Germini. Kutt stilken på tvers med en tapetkniv, og la dem stå i friskt og rent vann. Det er en tørst blomst som trekker til seg mye vann, så derfor lønner det seg å holde vannivået til cirka 6-7 centimeter. Da unngår du at blomsten blir slapp.

Lyst på en germini som ser litt annerledes ut? Germini Spider kjennetegnes av  frynsete kronblader og finnes i et hav av ulike fargevarianter. Lyst på en germini som ser litt annerledes ut? Germini Spider kjennetegnes av frynsete kronblader og finnes i et hav av ulike fargevarianter.
Her ser du en herlig miks av Germini i mange flotte farger. Her ser du en herlig miks av Germini i mange flotte farger.

En glad blomst

Germini er tidløse og enkle. Hvis et barn fikk i oppgave å tegne en blomst, ville den nok sett ut som en Germini.

Det kan være en flott blomst å bruke på bordet i barnebursdag med familie og venner. Dekorer blomsterkronen med øyne, munn og hjerter, og de ser ekstra muntre ut.

Germini er en fargerik blomst som egner seg godt til å fordele i mange vaser. Germini er en fargerik blomst som egner seg godt til å fordele i mange vaser.
Pynt til barnebursdag med Germini! Nydelige og morsomme blomster. Pynt til barnebursdag med Germini! Nydelige og morsomme blomster.