Pynt hjemme med vakre roser

Rosebuketten er en klassiker, og den kan brukes på mange måter når du pynter.

Roser er kanskje en av de mest allsidige og klassiske blomstene vi har. De aller fleste av oss har et forhold til roser, og kanskje har du også en favorittfarge?

Bruk tradisjonelle roser på nye måter

Når du enten har kjøpt deg eller fått en bunt med ti roser, blir de oftest plassert i en vase. Men hva med å tenke litt utenfor boksen? Start med å finne frem norgesglass, eller andre tomme glass, for å skape et litt utradisjonelt uttrykk.  

Les også: Kan du rosespråket? 

Kutt rosene i ønsket lengde, og plasser de i en gruppe. Plutselig har rosebunten blitt til vakker dekor på kjøkkenbordet. Perfekt når du vil overraske med en ekstra hyggelig søndagsfrokost!

Oransje roser i en glassvase fra Interflora

Vakker rosebukett

Høstroser kuttet og satt i mindre vaser fra Interflora

Høstroser

Gylne roser i glassvase fra Interflora

Roser som gløder

Kuttede roser har lenger holdbarhet

Det er flere fordeler med å kutte rosene kortere. Ofte opplever man at de rosene med kortere stilk får lenger holdbarhet. Blomsten slipper å bruke krefter på å holde liv i bladene du fjerner, samtidig som transportetappen fra vannet opp til blomsten blir kortere. Følg helst alle våre stelletips for roser for enda bedre holdbarhet.

Pynt hjemme med roser fra Interflora Norge

Varier fargene på rosene etter hvor de skal stå. For eksempel passer gule roser veldig godt sammen med grønntoner, eller for å friske opp en lys krok i rommet.

Del rosebuketten

I stedet for å plassere alle rosene i samme vase kan du ha de i flere vaser. Finn frem vaser du ikke har brukt på en stund og lek med farger og former. Alt kan brukes! Små skåler eller telysholdere er perfekt i kombinasjon med noen litt større vaser. Flere vaser i en gruppe skaper spenning, og oppleves mere trendy.

Gylne roser fra Interflora i glassvase

Gyldne roser

Roser i assorterte farger fra Interflora

Fargerike roser

Høstens roser fra Interflora

Vakre høstroser

Gled noen med en blomsterhilsen

Alle blir glade når de får blomster, så hvorfor ikke lyse opp hverdagen til noen du er glad i med en blomsterhilsen? Nå har du dessuten noen tips til hvordan blomstene du gir bort kan brukes.

Interflora leverer blomster på døren over hele verden

Husk at det er hverdagsblomstene, de man ikke forventer, som gleder mest.