Slik pynter du huset til Halloween-fest

Overrask venner og naboer med en invitasjon til Halloween-fest! Vi viser deg hvordan du gjør huset Halloween-klart.

Slik pynter du huset til Halloween interflora norge

Halloween er mer enn skumle, små barn som truer naboene med knep om de ikke får knask. Det er også en perfekt anledning for å gjenskape barndomsfølelsen. Kle deg ut og be dine nærmeste på fest!

Høstens blomster gir den rette stemningen

Blomster i de tradisjonelle Halloween-fargene – altså oransje og sort – gir et røft og spennende inntrykk. Disse fargene er også typiske for høsten, og har kanskje også et bruksområde etter feiringen. Kanskje du også skal lage en fin gresskarlykt til inngangspartiet, eller pynte et festbord til Halloween?

Hus dør med blomsterkrans på

Skal du bare pynte ett sted til Halloween? Velg inngangspartiet! Det er ikke mye som skal til, alt du trenger er noen planter, gresskar, lykter og en krans.

Dør med blomsterkrans midt på

Krans i høstens herlige farger ønsker gjestene velkommen.

Flere gresskar på inngangsparti trapp

Ingen Halloween uten gresskar på trappen! Varier gjerne litt på størrelsene.

Ingenting sier Halloween som gresskar

Uthulte gresskar og levende lys ved inngangspartiet hører selvsagt med til feiringen. De gir også den rette Halloween-duften. Selv om du ikke er utpreget tilhenger av den moderne Halloween-markeringen, skaper de gylne høstfargene en fin ramme for ethvert høstselskap.  

Du kan også pynte inne med dekorasjonsgresskar. De er flotte til borddekking, og kan brukes til dekor på fat, benker og bord både inne og ute.

Gresskar på en veranda

Gresskarlykter med en spennende vri!

Mini gresskar i fat

Gresskar er en enkel måte å skape høststemning på. Bare fantasien setter grenser for hvordan du vil pynte!

Mini gresskar på en serviet

Dekorasjonsgresskar er også fine til pynt på kuverter.

Gi bort en Halloween-bukett

Er du bedt bort til Halloween? Ingenting er som å få en bukett levert på døren! Legg ved en hilsen og fortell hvor mye du ser frem til kvelden. Da kan også vertinnen finne en passende vase, og plassere blomstene før gjestene kommer.  

I nettbutikken har vi flere Halloween-inspirerte buketter til vertskapet. Hvis du glemte å kjøpe bukett til festen, kan du selvsagt sende den i etterkant og takke for en hyggelig sammenkomst.

Klassisk høstbukett fra Interflora

Velg en bukett i sesongens vakreste farger! Høstblomstene er like fine til bordpynt som vertinnegave.