Hva bør du skrive på kortet til Valentine’s Day?

Interflora Norge viser hva du skal du skrive på kortet til Valentine's Day

Èn ting er å finne gave til Valentine’s Day. Det er noe helt annet å skrive en fin hilsen på kortet. Vi har fått en liten jukselapp fra noen av jentene på hovedkontoret vårt for å gjøre dagen din litt enklere.

– Mitt beste tips? Det enkle er ofte det beste, dersom du ikke vet hva du skal skrive på kortet! Mange nøyer seg med å si ”Happy Valentine’s”, ”Glad i deg, jenta mi”, ”Elsker deg” og lignende – og det er selvfølgelig mer enn nok, forteller Annelise på Interfloras hovedkontor.

15 røde roser

Fra: 250,-

Kjøp

For all del – skriv noe på kortet!

Om det er langt eller kort, morsomt eller romantisk så er det alltid koselig å få et kort ved siden av blomsterhilsenen. Det er nok mange som ikke vet hva de skal skrive på kortet og kanskje til og med dropper det, de sender kun blomstene. Kortet setter ord på det blomstene uttrykker, enten det er til en kjæreste, god venn eller noen i familien.

– Husk at det kan være kjempeenkelt! ”Glad i deg”, ”Ha en fin dag” eller ”Elsker deg” er mer enn nok! Og vil du skrive noe unikt, trenger det absolutt ikke være en A4-side, sier hun.

Les også: En Valentine’s Day hun aldri glemmer

15 røde roser med Luksuskonfekt

Fra: 499,-

Kjøp

Våre favoritter til Valentine’s Day

Trenger du flere tips? Her er noen favoritter for å gi deg litt inspirasjon. Alle navn er anonymisert. Lykke til med skrivingen!

 Kjære Hedda. Jeg er utrolig glad i deg og du betyr uten tvil alt for meg. Vi har vært sammen i snart 4 måneder, og det har uten tvil vært de 4 beste månedene i livet mitt. Tusen takk for at du er akkurat den du er! Mange store klemmer, Ole. 

Hei Marit. Kan du gjette hvem det er fra? 😉

Kjære Eva. Denne dagen er til deg og meg, det er dagen for å være sammen og ha det bra. Dagen det er kun oss som betyr noe. ja dagen for å feire vår kjærlighet til hverandre. Vit at jeg Elsker deg.

Kjære Anniken. Selv om roser er røde og fioler er blå, får jeg bare denne måten å feire valentinsdagen på. Elsker deg! 

Til min kjære Nina. For meg er du den søteste jenta og du har fått meg til å føle noe jeg aldri før har følt. Øynene dine smelter mitt hjerte og får meg til å ønske å tilbringe all min tid med deg.  Elsker deg kjempemye. Din Ove

Det enkle er ofte det beste når du skal skrive hilsener på kortet til Valentine’s Day. Aller viktigst er det at du skriver noe i det hele tatt.
Rød rose med Luksuskonfekt

Fra: 279,-

Kjøp