Brudebukett i sarte pasteller

Hvilken brudebukett passer i ditt bryllup?

Slik finner du frem til det flotteste smykket du kommer til å bære på bryllupsdagen.

La buketten gjenspeile brudens personlighet

Årets trend er bygget på individualisme, som betyr at bryllupet og alt deromkring utformes til å passe akkurat deg.

Dette gjelder naturligvis også brudebuketten, som kan gjenspeile deg og ditt antrekk for dagen. Løft frem deg og din personlighet, enten du er romantisk og myk, fargerik og leken, harmonisk og elegant eller røff og særegen.

Brudebuketten må ikke være romantisk og lys. Velg det som føles riktig for deg, som <a href=en bukett i denne stilen." /> Brudebuketten må ikke være romantisk og lys. Velg det som føles riktig for deg, som en bukett i denne stilen.
Men hvis du liker du et naturlig uttrykk med lyse, lette farger, er <a href=dette brudebuketten for deg." /> Men hvis du liker du et naturlig uttrykk med lyse, lette farger, er dette brudebuketten for deg.

Få bryllupshjelp av våre fagfolk

Ikke alle vet hvordan de kan fremheve seg selv gjennom et blomstrende uttrykk, og derfor står våre dyktige dekoratører klare til å hjelpe. Du blir guidet gjennom mulighetene til du finner den ene buketten som er helt riktig for deg.

Dette er en hyggelig og kreativ prosess der du som brud og dekoratøren lander på riktige farger, blomstersorter og uttrykk som understreker din stil.

Book et møte hos din lokale faghandel, og ta med deg elementer som eksempelvis invitasjoner eller bordkort for å vise stilen du har valgt. Har du også et bilde av hva slags bukett du ønsker? Vis gjerne frem dette også. Det er viktig for dekoratørene at du får det slik du vil, og at det blir en rød tråd gjennom hele bryllupet.

Kombinasjonen av duftende liljer og blondebånd tar oss tilbake i tid. <a href=En ren og romantisk bukett med et nostalgisk preg." /> Kombinasjonen av duftende liljer og blondebånd tar oss tilbake i tid. En ren og romantisk bukett med et nostalgisk preg.
Dette er en <a href=florlett og romantisk bukett satt sammen av blomster i sarte pasteller – et godt valg for en sommerbrud." /> Dette er en florlett og romantisk bukett satt sammen av blomster i sarte pasteller – et godt valg for en sommerbrud.

Bryllup i en avslappet stil

I likhet med de foregående årene, har også kommende bryllupssesong en avslappet stil – gjerne med et naturlig og tilfeldig utseende. Bruk av mange ulike blomstersorter er den vanligste metoden man bruker for å oppnå dette. Det skaper nemlig kontraster i materialvalget, som igjen gir et lekent og uhøytidelig uttrykk.

Det er også mange som velger å kombinere avskårne blomster med tørkede materialer, noe som kan gi brudebuketten et litt råere uttrykk.

Det er du som bestemmer hvordan brudebuketten skal se ut, og det er tidsriktig med en bukett av uvanlige blomstersorter og materialer. Det er du som bestemmer hvordan brudebuketten skal se ut, og det er tidsriktig med en bukett av uvanlige blomstersorter og materialer.

Den kunstneriske friheten er stor, og du kan fint velge uvanlige kombinasjoner på kryss og tvers av fargeskalaer, stilepoker, materialer og så videre.

Bryllupsdagen er din, og blomsterdekoratøren vil binde en unik og fantastisk bukett for den store anledningen – uansett hva du bestemmer deg for.

Se vårt utvalg av brudebuketter, eller kontakt din nærmeste blomsterdekoratør.