Et frodig pyntet Halloween-bord

Inspirasjon til Halloween-bordet

Se hvordan du kan skape ulike uttrykk med bordpynten til Halloween.

Høsten har festet grepet med vakre farger om dagen og mørke kvelder, og Halloween nærmer seg. Dette er en dag de fleste forbinder med «skumle» barn som løper fra dør til dør i jakten på godteri.

Enkle grep for flott bordpynt

Det er også en anledning hvor man kan samles til en hyggelig kveld. Med enkle og virkningsfulle grep pynter du enkelt bordet slik at det skaper den rette Halloween-stemningen. Bruk høstens blomster og materialer, så får du bordpynt som kan brukes til en ekstra hyggelig samling.

Glem ikke å pynte trappen. Her er det perfekt med en gresskarlykt du har laget selv, eller sammen med barna.

Oransje er halloween-fargen

Halloween har en mørk stemning. Denne forsterker du ved å dempe lyset og tenne masse levende lys. Dekk bordet i mørke toner som grått, svart og oransje, og pynt med høstens blomster, løv og grener. Dette er en perfekt anledning for å fylle vasene med Leucospermum, eller nåleprotea som vi ofte kaller denne vakre, oransje blomsten. Fyll bordet med små gresskar, og festen kan begynne.

Halloween-bord i lyse toner

Synes du høsten er skummel nok uten Halloween-pynt, kan du dekke et bord med et helt eget og lysere uttrykk. Høstens blomster og gresskar er en uslåelig kombinasjon uansett. Gresskar finnes i oransje og gult, men også i hvite og grønne fargetoner. Plukk strå og blader ute, suppler med nelliker og gresskar og du har et helt unikt Halloween-bord.

Halloween-bord på 1-2-3

Det er ikke nødvendigvis alle som har tid til å pynt bordet fra bunnen av, eller ikke har umiddelbar tilgang på naturens ressurser utenfor inngangsdøren. I så fall er det en enkel løsning å bestille det du trenger. Hos Interflora finner du buketter i vase, satt sammen av fagfolk. Ha en skummelt vakker Halloween-feiring!

Et mindre spisebord kan også friskes opp med blomster i vase. Et mindre spisebord kan også friskes opp med blomster i vase.