praktfulle peoner interflora norge

Praktfulle peoner

Nå er peonene på sitt vakreste.

Peoner er nydelige med sine svulmende former, herlige farge og berusende duft. Peoner gir smak av varm sommerdag, og mange av oss har det som en av sine absolutte favorittblomster!

Peoner har sin blomstringsperiode på forsommeren, fra mai til juni. Nyt dem mens de er her, i all sin prakt.

Les også: Slik steller du peoner

Fyldige og fargerike

De sarte, lysrosa peonene er et vakkert skue. De går under navnet Sarah Bernhard, som er en av de vanligste variantene. Peoner passer til det meste – dekorer et nydelig sommerbord, eller overrask en du er glad i med en bukett av de vakreste peoner.

Fyll en stor vase med rosa peoner – vakkert! Fyll en stor vase med rosa peoner – vakkert!

Fra duse pasteller til sterke signalfarger

Peoner finnes i mange farger og sorter. Den vakre blomsten kommer i alt fra hvitt og lys rosa til guloransje toner og mørk burgunder.

Sett gjerne flere varianter sammen i vasen for et ekstra flott fargespill, eller spre dem i flere små vaser på bordet.

Sett farge på selskapsbordet med herlige peoner. Kutt stilken kort og sett dem i ulike glass. Sett farge på selskapsbordet med herlige peoner. Kutt stilken kort og sett dem i ulike glass.
Kombiner peoner med andre sommerlige materialer for å skape et vakkert blomstrende juni-bord. Kombiner peoner med andre sommerlige materialer for å skape et vakkert blomstrende juni-bord.
En utsprungen blomst på hver kuvert ønsker gjestene velkommen. En utsprungen blomst på hver kuvert ønsker gjestene velkommen.
Vakre peoner i sterke farger gjør spisebordet friskt og elegant. Vakre peoner i sterke farger gjør spisebordet friskt og elegant.
De fleste av oss kjenner Sarah Bernard. Den vakre, rosa peonen er en klassiker som aldri går av moten! De fleste av oss kjenner Sarah Bernard. Den vakre, rosa peonen er en klassiker som aldri går av moten!
Ikke vær redd for å kombinere de ulike peonene. Sett gjerne sterke og duse pastellfarger sammen, slik vi har gjort i denne buketten. Ikke vær redd for å kombinere de ulike peonene. Sett gjerne sterke og duse pastellfarger sammen, slik vi har gjort i denne buketten.
Den populære Coral Charm sjarmerer de fleste med sitt vakre fargespill. Den starter som rosa, før den endrer farge til dus fersken. Den populære Coral Charm sjarmerer de fleste med sitt vakre fargespill. Den starter som rosa, før den endrer farge til dus fersken.