Vinterblomsten tulipan er perfekt bordpynt

Pynt bordet med knitrende tulipaner

Gjestene føler seg ekstra velkomne når du har lagt litt tid og omtanke i bordpynten.

Det trenger ikke alltid å være tidkrevende og kostbart å pynte et flott bord. Du kommer langt med noen bunter med tulipaner.

Kjøp tulipaner i forkant

Tulipanene er flottest når de er store og utsprungne. Derfor kan det være en fordel å kjøpe tulipanene 3-4 dager før de skal brukes. Da kan du først av ha glede av de i vasen, og deretter bruke de til å pynte bordet med.

Bruk ulike glass som vaser

Finn frem det du har av glass. Børst gjerne også støvet av gammelt arveglass, for et stort mangfold er sjarmerende og uhøytidelig. Plasser blomstene i glassene, og plutselig har du unik og flott bordpynt.

Les også: Stelletips for tulipaner

Nye medlemmer i Interflora+ får kr 100,- rabatt på neste kjøp

Meld deg inn nå og få tilsendt rabattkode som gir deg kr 100,- i rabatt på neste kjøp! Som medlem i Interflora+ får du eksklusive blomstertilbud, samt inspirasjon, tips og råd fra Norges dyktigste fagfolk. Du får også en skreddersydd kalender som gir deg oversikt over dine viktige merkedager gjennom året.

Ja, jeg vil bli medlem!

Her har vi pyntet bordet med ulike glass som vaser og forskjellige tulipaner. Her har vi pyntet bordet med ulike glass som vaser og forskjellige tulipaner.

Mindre variasjon og færre elementer gir bordet et enklere uttrykk, så her må du prøve deg frem for å finne din foretrukne stil.

Ingen anledning er for liten for tulipaner

Borddekking er både en kunst og en stor glede, og ingen anledning er for liten. Et vakkert tulipanbord passer like godt til en søndagsfrokost som en middag med gode venner.

Gi bordet en smak av vår, og fyll det med fargerike tulipaner, harelabber og gåsunger. Gi bordet en smak av vår, og fyll det med fargerike tulipaner, harelabber og gåsunger.

Pynt med hjertet

Det viktigste er at det ligger følelse bak borddekkingen, og at utstråler glede ved å invitere til bords. Dette kommer når du pynter i den stilen du liker best. Gjester som føler seg ekstra velkomne vil garantert fortelle om en strålende sammenkomst med nydelig mat, og et vakkert pyntet bord.

Du kan lese om stelletips for tulipaner i vårt inspirasjonsmagasin, men du er selvsagt også velkommen til å rådføre deg med din lokale Interflora-butikk.

Bilde