Pynt bordet med knitrende tulipaner

Vinterblomsten tulipan er perfekt bordpynt

Gjestene føler seg ekstra velkomne når du har lagt litt tid og omtanke i bordpynten.

Det trenger ikke alltid å være tidkrevende og kostbart å pynte et flott bord. Du kommer langt med noen bunter med tulipaner.

Denne fargerike buketten leveres med vasen, slik at du enkelt kan få et vakkert bord. Du finner den i Interfloras nettbutikk.
Ønsk gjestene velkomne med en tulipan på hver kuvert.
Gi bordet en smak av vår, og fyll det med fargerike tulipaner, harelabber og gåsunger.

Kjøp tulipaner i forkant

Tulipanene er flottest når de er store og utsprungne. Derfor kan det være en fordel å kjøpe tulipanene 3-4 dager før de skal brukes. Da kan du først av ha glede av de i vasen, og deretter bruke de til å pynte bordet med.

Les også: Stelletips for tulipaner

Bruk ulike glass som vaser

Finn frem det du har av glass. Børst gjerne også støvet av gammelt arveglass, for et stort mangfold er sjarmerende og uhøytidelig. Plasser blomstene i glassene, og plutselig har du unik og flott bordpynt.

Her har vi pyntet bordet med ulike glass som vaser og forskjellige tulipaner.

Mindre variasjon og færre elementer gir bordet et enklere uttrykk, så her må du prøve deg frem for å finne din foretrukne stil.

Vi kaller denne Vinterlykke, og den leveres med vasen du ser på bildet. Du finner den i nettbutikken.

Ingen anledning er for liten for tulipaner

Borddekking er både en kunst og en stor glede, og ingen anledning er for liten. Et vakkert tulipanbord passer like godt til en søndagsfrokost som en middag med gode venner.

Søndagsfrokosten smaker enda bedre med vakker utsikt.

Pynt med hjertet

Det viktigste er at det ligger følelse bak borddekkingen, og at utstråler glede ved å invitere til bords. Dette kommer når du pynter i den stilen du liker best. Gjester som føler seg ekstra velkomne vil garantert fortelle om en strålende sammenkomst med nydelig mat, og et vakkert pyntet bord.

Husk å handle inn tulipanene tre til fire dager i forveien, så rekker de å bli store og flotte til du får gjester.

Du kan lese om stelletips for tulipaner i vårt inspirasjonsmagasin, men du er selvsagt også velkommen til å rådføre deg med din lokale Interflora-butikk.

Bilde