Pynt bordet i julen interflora norge

Pynt julens vakreste selskapsbord

Julen er tid for ettertanke, men også selskap. Se hvordan du pynter et flott bord i romjulen.

Det er alltid hyggelig å invitere venner og familie til middag. Ofte har man planlagt i god tid, men noen ganger blir det også veldig spontant.

Får du gjester på nyttårsaften? Vi viser deg hvordan du kan pynte bordet.

Julen er full av slike anledninger! Disse varierer fra den faste julelunsjen med storfamilien, til hyggelige sammenkomster med venner. Uansett hvor mange dere er rundt bordet, bør du ikke spare på bordpynten.

Ut i naturen, inn på bordet

Gjør litt ekstra ut av bordpynten ved å kjøpe materialer som du kan strø mellom dekorasjonene. Har du skogen i nærheten? Ta deg en tur ut, og plukk med deg kongler og vintergrønt. Dette er perfekt å bruke når du skal pynte bordet.

Pynt bordet med epler

Epler hører også julen til, og de kan mer enn å bare levere på smak. De egner seg nemlig ypperlig som dekor. Du kan få tak i epler dyppet i voks med mange forskjellige farger, og de holder seg like fine i mange uker. Plasser de på et fat sammen med lys og andre dekorelementer, eller bruk dem til å lage en flott kuvert.

Fugler, epler, kongler og grønt gir en nostalgisk jul på en moderne måte. Fugler, epler, kongler og grønt gir en nostalgisk jul på en moderne måte.
Et lite eple med en navnelapp på stilken viser hvor gjesten skal sitte. Et lite eple med en navnelapp på stilken viser hvor gjesten skal sitte.

Få bordpynten levert på døren

Det trenger ikke være vanskelig eller tidkrevende. Bestill ferdige dekorasjoner som kan hentes hos din lokale faghandel, eller få dem levert på døren. Bordet kan du dekke dagen i forveien, slik at det kun gjenstår å tenne lysene når gjestene ankommer.

Gjestene føler seg ekstra velkommen når de kommer til tente lys på et vakkert pyntet bord, og det er like viktig som selve maten. Gjestene føler seg ekstra velkommen når de kommer til tente lys på et vakkert pyntet bord, og det er like viktig som selve maten.

Flere tips finner du i vårt inspirasjonsmagasin, og i alle Interflora-butikkene finner du dyktige blomsterdekoratører som kan hjelpe deg med det du trenger.

Bilde