Slik lager du en dørkrans av eukalyptus interflora norge

Slik lager du en dørkrans av eukalyptus

Gjør inngangspartiet klart til lysere tider med en flott dørkrans av eukalyptus.

Når varmegradene begynner å stige, får man lyst til å pynte ute. Start med inngangsdøren! Store kranser av oliven, eukalyptus eller annet grønt har lenge vært trendy, og noe du enkelt kan lage selv hvis du følger vår oppskrift.

Du trenger:

  • En halmkrans
  • Ståltråd
  • Eukalyptus (du kan bruke samme teknikk med oliven eller annet grønt)

1. Start med underlaget

For å få en god form på kransen bruker man en halmkrans som underlag. Eukalyptusen vikles deretter på kransen med ståltråd. Begge deler kan du få kjøpt hos din lokale Interflora-butikk.

Les også: Slik lager du en krans av gåsunger

Klipp til grener av eukalyptus slik at de ikke blir for lange. Klipp til grener av eukalyptus slik at de ikke blir for lange.

2. Legg flere lag med eukalyptus

Legg grener av eukalyptus lag for lag og vikle ståltråd rundt. Gjenta dette til du kommer helt rundt. Kransen blir bare fyldigere og finere jo mer eukalyptus du tar på.

For å få en god form bruker du en halmkrans som underlag. Husk å bruke ståltråd for å holde eukalyptusgrenene på plass. For å få en god form bruker du en halmkrans som underlag. Husk å bruke ståltråd for å holde eukalyptusgrenene på plass.

3. Skjul ståltråden med det siste laget

Når du har kommet rundt, løfter du det grønne du startet med. Legg siste runde med eukalyptus helt inntil startpunktet, surr et par ekstra runder og fest ståltråden på baksiden av kransen. Formålet med denne manøveren er at ståltråden skal bli nærmest usynlig når du legger det grønne ned igjen.

Ståltråden kan bli veldig synlig om du ikke dekker den til med et nytt lag med blader. Ståltråden kan bli veldig synlig om du ikke dekker den til med et nytt lag med blader.

Da er dørkransen klar til å henges opp! Denne kan du nyte synet av lenge, og er ikke vanskelig å lage. Eukalyptusblader får du kjøpt hos Interflora. Har du ikke tid, lyst eller mulighet? Bestill heller dørkransen hos din lokale Interflora-butikk, for vi lager den gjerne for deg!

Bind en vakker dørkrans av eukalyptus til glede for deg selv og dine gjester! Bind en vakker dørkrans av eukalyptus til glede for deg selv og dine gjester!

Bilde