Blomsterkrans i håret setter prikken over i'en

Pynt deg til sommerfest med naturlig hårpynt!

To kvinner med blomsterkranser i håret fra Interflora Norge

Sommerlig og fargerikt med blomster i håret. Blomsterkranser kan du enten lage selv, eller kjøpe hos din blomsterforhandler.

En blomsterkrans for din stil

Du kan fremheve din personlige stil med en blomsterkrans, og en krans i håret hever ethvert antrekk og er det perfekte tilbehøret. Det beste er at du kan binde din egen! Kan du fortelle at du har laget den selv, får du garantert masse positiv oppmerksomhet på festen.  

Les også: Slik lager du din egen blomsterkrans 

Hårkranser kan lages i alle tenkelige varianter, men det er noen ting du bør tenke på før du velger blomster. De skal nemlig passe til hårfrisyre og antrekk, så det er greit å ha bestemt seg for dette på forhånd.

Hvit blomsterkrans interflora Norge

Med brudeslør kan du enkelt lage en luftig krans på egen hånd.

Blomsterkrans interflora norge

En vakker og tradisjonell blomsterkrans passer til de fleste antrekk og til fest. Kranser er like fine til vår, sommer og høst, det er bare å bruke blomster som er i sesong.

Søt eller rocka?

Enten du skal binde blomsterkransen selv, eller bestille hos din lokale faghandel, bør du altså ha bestemt deg for hvordan helheten skal se ut. 

Skal det være overdådig eller enkelt? Bustete eller stramt? Romantisk og søt, eller rocka, kul og trendy? Med litt planlegging blir blomsterkransen selve prikken over i-en.

trendy blomsterkrans interflora norge

En blomsterkrans laget av kun grønne materialer er moteriktig i sommer. Det skaper også et tøffere uttrykk enn de småblomstrete variantene.

blomsterkrans interflora norge

Rakk du ikke å lage en blomsterkrans?

Tenk på holdbarhet når du lager blomsterkrans

Du står selvsagt fritt til å velge om du skal plukke blomstene selv i naturen, eller om du skal oppsøke en blomsterbutikk. Mange ønsker det naturlige uttrykket som følger ved å plukke blomstene selv, men da er det viktig å være obs på ting som holdbarhet og renhet.  

Test hvor lenge blomstene klarer seg uten vann, så får du en fin indikasjon på hvor lenge blomsterkransen vil holde. Det er lurt å plukke blomstene dagen før de skal brukes, slik at de får stå over natten og trekke vann. Ta også en nøye kikk på blomstene du har plukket, bare for å være sikker på at de ikke har lus eller andre ting du helst ikke vil ha i håret.

blomsterkrans interflora norge

Har du lyst til å bli lagt merke til? En overdådig krans i sterke farger er i så fall sjelden feil.

Få en naturlig look fra blomsterbutikken

Et alternativ til å plukke selv, er å kjøpe blomstene i en blomsterbutikk. Hos din lokale Interflora-butikk har vi et bredt utvalg av blomstertyper som gir blomsterkransen din det populære «markblomsteruttrykket». Vi har dessuten fagkunnskapen som trengs for å vise deg blomstertypene som har best holdbarhet.

festivalmote blomsterkrans interflora norge

En kul hårkrans er et «må ha» på sommerens sammenkomster!

Blomsterkrans bunad interflora norge

Blomster i håret hever som nevnt ethvert antrekk, selv bunaden! Sørg for at du velger blomster som matcher fargene i bunaden.

Blomster til glede for deg og andre

Har du lyst til å eksperimentere med annen hårpynt? Se inspirasjon på blomsterkranser, eller snakk med din lokale Interflora-butikk for tips og råd om sesongens blomstersortiment. 

Du kan enkelt sende blomster på døren til noen du er glad i, for å spre litt glede i sommer! Dette gjør du enkelt her.