grønne planter er alltid moderne

Start året med grønne planter

Plantetrenden fortsetter gjennom hele året.

Grønne planter med farger og mønster

Interessen for grønne planter ser ikke ut til å avta med det første. Du kan rett og slett ikke få for mange grønne planter. Farger og mønster er to viktige stikkord. Bladene skal gjerne være store og ha spennende tegninger, og de skal helst ha fine fargekombinasjoner.

Se etter kontraster i plantene, som ulike fargetoner og former og overflater på bladene. Alt er med på å skape et spennende uttrykk.

Alocasia-familiens planter med store blader har blitt veldig populære, og de finnes i mange varianter. Alocasia-familiens planter med store blader har blitt veldig populære, og de finnes i mange varianter.

Varierte blader i calatea-familien

Planter i calatea-familien har ofte blader med flotte mønstre, og det finnes mange ulike nyansekombinasjoner av grønt, hvitt og rosa.

Skap spennende kombinasjoner av ulike farger og former. Her ser du pilea, alocasia, calatea, begonia rex og caladium. Skap spennende kombinasjoner av ulike farger og former. Her ser du pilea, alocasia, calatea, begonia rex og caladium.

Retro begonia

Alle som liker en retro stil kan glede seg over at begonia er tilbake for fullt. Den finnes i mange ulike varianter, fra kjølige, grågrønne toner til rødt og dyp burgunder.

En prikkete begonia maculata står høyt på ønskelisten til planteelskere. Her står den sammen med en calatea. En prikkete begonia maculata står høyt på ønskelisten til planteelskere. Her står den sammen med en calatea.
Du husker kanskje begonia rex fra bestemors hus? Nå er den på moten igjen. Du husker kanskje begonia rex fra bestemors hus? Nå er den på moten igjen.

Nyheten caladium

Caladium er en nykommer som vi har falt for allerede. Store, vakre blader med hvite, grønne, røde og rosa tegninger i mange ulike kombinasjoner.

Caladium er en knollplante som visner om høsten og kommer tilbake på våren. Caladium er en knollplante som visner om høsten og kommer tilbake på våren.
Caladium finnes i mange ulike fargetoner, og den har blitt veldig populær i det siste. Caladium finnes i mange ulike fargetoner, og den har blitt veldig populær i det siste.

Utnytt det store utvalget av grønne planter

Utvalget er stort, og du trenger ikke lenger å tenke at du må ha to eller flere av den samme planten eller potten. Én av hver er ikke bare «akseptert», det er trendy. Bland ulike størrelser og sorter, og det skal bugne.

Vår mening er at det aldri blir nok planter i huset. Vår mening er at det aldri blir nok planter i huset.
Lek med kontraster! Bruk forskjellige planter og potter med ulik utforming for å skape et spennende uttrykk. Lek med kontraster! Bruk forskjellige planter og potter med ulik utforming for å skape et spennende uttrykk.