Tulipaner – knitrende gledesspredere

tulipaner i vase fra interflora i gult

Visste du at tulipaner er en av de mest solgte snittblomstene i Norge? Hvis du virkelig vil glede noen du setter pris på, kan en bukett friske tulipaner være svaret.

Tulipanen er en av de mest verdensvante blomstene du finner i dag. De kom til Europa rundt 1600-tallet, og har siden bare steget i popularitet. I dag er de fleste tulipaner  som selges i Norge også produsert her i landet, som betyr kortreiste blomster med høy kvalitet. Tulipansesongen varer fra november til april, og i denne perioden selges det hele 80 millioner tulipaner i Norge.

Vinn gavekort på 500,-

Gled de som står deg nærmest med en vårfrisk bukett tulipaner – og send samtidig med noen gode stelletips. La deg inspirere – og kan du fortelle oss hvilken farge du liker best av bildene under, er du med i trekningen av et gavekort på hele 500,- hos Interflora.

Det kan brukes både i butikk og på nett. Fyll inn ditt svar i skjemaet under bildegalleriet.

Den populære snittblomsten finnes i et stort utvalg farger og former. Tulipaner kommer i alt fra klassisk liljeform til varianter med frynsete kant, og har et fargespekter som strekker seg fra gult til lyserosa.

Vil du se flere tulipaner? Ta en titt innom nettbutikken – tulipaner er i sesong, og vi har et stort utvalg.

Vinn et gavekort til 500,-

Fortell oss hvilken farge du likte best fra bildegalleriet, og du er med i trekningen av et gavekort til 500,- hos Interflora.

Felter merket med * er obligatorisk.