roser til valentine's day

Valentine’s-gavene alle setter pris på

Her er gavetipsene du trenger enten du skal gi en oppmerksomhet til kjæresten, en god venn eller kollega.

Mange av oss har begynt å feire Valentine’s day, kjærlighetens dag. Men, må man lage en kjærlighetsskattejakt eller et flott fotoalbum for å vise sin kjærlighet? Nei. Ikke alle er like oppfinnsomme eller har tid til det, da er blomster et flott alternativ.

Ingen har noen gang blitt skuffet over å få blomster. Jakten etter den perfekte buketten kan bli overveldende, men vi kan hjelpe deg med å velge.

Roser er en sikker Valentine’s-vinner

Er din kjære av det romantiske slaget som elsker små søte overraskelser? Da kan du gå for vår rosedrøm, en bukett satt sammen av små og store roser i rosarøde nyanser. Har du også planer om å diske opp med middag, så må du huske å pynte bordet med vakre blomster. Da blir hun garantert både imponert og overrasket.

I tillegg til blomster kan du overraske med blant annet sjokolade og deilig cider. <a href=Se utvalget i nettbutikken." /> I tillegg til blomster kan du overraske med blant annet sjokolade og deilig cider. Se utvalget i nettbutikken.

Oppmerksomheten er viktigst

Husk at dagen først og fremst handler om å sette pris på hverandre, vie litt ekstra oppmerksomhet til din utkårede. Sett av tid til hverandre, sende en søt SMS eller et kort, men ekstra stas er det å bli overrasket med blomster.

<a href=En slik overraskelse er blir godt mottatt, og er veldig Instagram-vennlig. Kanskje blir du til og med tagget med #VerdensBesteKjæreste." /> En slik overraskelse er blir godt mottatt, og er veldig Instagram-vennlig. Kanskje blir du til og med tagget med #VerdensBesteKjæreste.

Valentine’s-gaven til den aktive

Er mottakeren et sporty friluftsmenneske, kan vi anbefale en vakker bukett med kjærlighetstulipaner. Tulipaner finnes i en begrenset sesong, og det gjør at vi setter ekstra stor pris på dem når de er her.

Dette er norskproduserte, ekstra store tulipaner – designet spesielt for å si «Jeg er glad i deg!». Vil du overraske litt ekstra, kan du jo skrive et kort der du inviterer på en liten topptur eller overnatting ute i naturen.

<a href=Vakre, røde roser som oser kjærlighet. Dette er en bukett vi vet hun vil sette pris på uansett hvilken stil hun måtte ha hjemme." /> Vakre, røde roser som oser kjærlighet. Dette er en bukett vi vet hun vil sette pris på uansett hvilken stil hun måtte ha hjemme.

Ranunkler for den interiørinteresserte

Om din kjære er glad i blomster, interiør og trender, vil en bukett med ranunkler garantert falle i smak. Ved siden av blomstene kan du jo gi et hjemmelaget klippekort på enten massasje, middag eller husvask.

Ranunkler er en favoritt blant de mest interiørinteresserte. Ranunkler er en favoritt blant de mest interiørinteresserte.

Vis at du bryr deg på Valentine’s Day

Husk at 14. februar er en dag for alle – ikke bare kjærestepar, men for de vi bryr oss om. Det kan være kollegaer, venner eller slektninger. Noen du ønsker å sette litt ekstra pris på bare fordi de fortjener det.

En blomsterbukett på Valentine’s Day er ikke kun for å si «Jeg elsker deg», men også at du bryr deg, og at du setter pris på å ha personen i livet ditt. Har du en singel venn? Vis at du bryr deg, for de fortjener også litt oppmerksomhet på kjærlighetens dag.

Interflora leverer over hele verden, slik at du alltid kan vise hva du føler. Interflora leverer over hele verden, slik at du alltid kan vise hva du føler.

Fortsatt vanskelig å bestemme seg? Røde roser blir aldri feil.

Bilde