Valentine's Day hos Interflora

Valentine’s-gavene alle setter pris på

Her er gavetipsene du trenger enten du skal gi en oppmerksomhet til kjæresten, en god venn eller kollega.

Mange av oss har begynt å feire Valentine’s day, kjærlighetens dag. Men, må man lage en kjærlighetsskattejakt eller et flott fotoalbum for å vise sin kjærlighet? Nei. Ikke alle er like oppfinnsomme eller har tid til det, da er blomster et flott alternativ.

Ingen har noen gang blitt skuffet over å få blomster. Jakten etter den perfekte buketten kan bli overveldende, men vi kan hjelpe deg med å velge.

Roser er en sikker Valentine’s-vinner

Er din kjære av det romantiske slaget som elsker små søte overraskelser? Da kan du gå for vår rosedrøm, en bukett satt sammen av små og store roser i rosarøde nyanser. Har du også planer om å diske opp med middag, så må du huske å pynte bordet med vakre blomster. Da blir hun garantert både imponert og overrasket.

I tillegg til blomster kan du overraske med hjertekonfekt og deilig, sprudlende Bringebærdrøm. Se utvalget i nettbutikken.

Oppmerksomheten er viktigst

Husk at dagen først og fremst handler om å sette pris på hverandre, vie litt ekstra oppmerksomhet til din utkårede. Sett av tid til hverandre, sende en søt SMS eller et kort, men ekstra stas er det å bli overrasket med blomster.

En slik overraskelse er blir godt mottatt, og er veldig Instagram-vennlig. Kanskje blir du til og med tagget med #VerdensBesteKjæreste.

Valentine’s-gaven til den aktive

Er mottakeren et sporty friluftsmenneske, kan vi anbefale en vakker bukett med kjærlighetstulipaner. Tulipaner finnes i en begrenset sesong, og det gjør at vi setter ekstra stor pris på dem når de er her.

Dette er norskproduserte, ekstra store tulipaner – designet spesielt for å si «Jeg er glad i deg!». Vil du overraske litt ekstra, kan du jo skrive et kort der du inviterer på en liten topptur eller overnatting ute i naturen.

Vakre, store tulipaner som oser kjærlighet. Dette er en bukett vi vet hun vil sette pris på uansett hvilken stil hun måtte ha hjemme.

Ranunkler for den interiørinteresserte

Om din kjære er glad i blomster, interiør og trender, vil en bukett med ranunkler garantert falle i smak. Ved siden av blomstene kan du jo gi et hjemmelaget klippekort på enten massasje, middag eller husvask.

Ranunkler er en favoritt blant de mest interiørinteresserte.

Vis at du bryr deg på Valentine’s Day

Husk at 14. februar er en dag for alle – ikke bare kjærestepar, men for de vi bryr oss om. Det kan være kollegaer, venner eller slektninger. Noen du ønsker å sette litt ekstra pris på bare fordi de fortjener det.

En blomsterbukett på Valentine’s Day er ikke kun for å si «Jeg elsker deg», men også at du bryr deg, og at du setter pris på å ha personen i livet ditt. Har du en singel venn? Vis at du bryr deg, for de fortjener også litt oppmerksomhet på kjærlighetens dag.

Ulike fargetoner og ulike sorter blomster skaper en herlig bukett. Perfekt sammen med sjokolade og et fint kort.

Fortsatt vanskelig å bestemme seg? Røde roser blir aldri feil.

Røde roser har alltid vært symbolet på kjærlighet, og det gjelder fortsatt. Se våre anbefalinger i nettbutikken.

Man skulle kanskje tro Valentine’s Day var kun for de voksne. Er det noen som ikke forventer å få blomster så er det barn og ungdom. Enten barna dine bor hjemme eller har flyttet ut, er dette en fin anledning til å si «Veldig stolt av deg!» eller «Mamma og pappa er veldig glade i deg!».

Valentine’s Day er ikke bare for de voksne. Det blir garantert suksess hvis du overrasker med blomster, rosende ord og kjærlighet på pinne til de minste.

Bilde