Morsdagsbuketten fra Interflora

6 blomstrende gavetips til morsdagen

Sett pris på mor i februar med våre gavetips!

Andre søndag i februar er dagen da vi gjør stas på alle mødre i Norge. Har du verdens beste mamma? Ja, da må du huske å si det til henne! Blomster viser kjærlighet og omtanke, og hva er vel mer passende enn det?

1. Send blomster hjem til mor

Hvis du ikke har anledning til å besøke henne, kan du overraske med en blomstrende hilsen, noen hyggelige ord på et kort og en deilig konfekt eller sjokolade levert på døren. Interflora kan formidle din blomsterhilsen i hele Norge og resten av verden.

Det er ikke alltid praktisk mulig å komme seg hjem til mor på denne søndagen, men du kan likevel nå henne med Interfloras hjelp. Finn en bukett i <a href='https://www.interflora.no/morsdag.240246.no.html'>nettbutikken</a>. Det er ikke alltid praktisk mulig å komme seg hjem til mor på denne søndagen, men du kan likevel nå henne med Interfloras hjelp. Finn en bukett i nettbutikken.

2. Du kommer langt med et kort

Barnetegninger eller hjemmelagde morsdagskort er en sikker vinner. Kan poden skrive, er det ingenting som smelter mammahjertet mer enn noen velvalgte ord om hvorfor akkurat hun er verdens beste.

Et kort kan bestå av så mangt. Hva med en lite dikt? Det viktigste er at det er personlig. Et kort kan bestå av så mangt. Hva med en lite dikt? Det viktigste er at det er personlig.

3. Server morsdagskake

Alle mødre setter pris på en hjemmelaget kake. Pynter du den i tillegg med blomster, garanterer vi at hun blir imponert. Det finnes også flere spiselige blomster. Så lenge du har sørget for at de er merket som «spiselige», kan de trygt plasseres sammen med bær og annen kakepynt.

Imponer med hjemmelaget kake, vakkert pyntet med roser og nelliker! Om du ikke har tid til å bake, er det lov å kjøpe ferdig. Pynt med friske blomster, så kan ingen si at du tok en litt enkel utvei! Imponer med hjemmelaget kake, vakkert pyntet med roser og nelliker! Om du ikke har tid til å bake, er det lov å kjøpe ferdig. Pynt med friske blomster, så kan ingen si at du tok en litt enkel utvei!

4. Morsdagsgaven hun fortjener

Har du verdens beste mamma? Si det med blomster og gi henne verdens fineste blomsterhjerte! Denne helgen har Interfloras butikker mange ulike buketter som er designet spesielt for å si nettopp dette: Du er verdens beste mamma!

Blomster er en sikker vei inn i mammahjertet. Våre blomsterdekoratører hjelper deg gjerne. Blomster er en sikker vei inn i mammahjertet. Våre blomsterdekoratører hjelper deg gjerne.

5. Mor bør få en personlig gave

Overrask mor med vakker rosebukett, gjerne akkompagnert av kinobilletter for hele familien. Kanskje hun heller drømmer om litt egentid? Hva med noen timer på spa? Finn på noe personlig som du vet at mor vil sette pris på.

En flott blomsterbukett treffer alltid blink, uansett anledning! En flott blomsterbukett treffer alltid blink, uansett anledning!

6. Lat søndag med mor i fokus!

En lang, rolig søndagsfrokost med hele familien kan være det som står høyest på ønskelisten. Tente lys og vakre blomster gjør at frokosten blir litt mer enn en vanlig søndagsfrokost. Sist, men ikke minst, husk at i dag er det barna som skal rydde av bordet!

Se <a href='https://www.interflora.no/morsdag.240246.no.html'>våre vakre morsdagsbuketter</a>, og velg en tilleggsgave du vet mamma vil sette pris på. Se våre vakre morsdagsbuketter, og velg en tilleggsgave du vet mamma vil sette pris på.

Det viktigste på morsdagen er uansett at rette vedkommende får oppmerksomhet, altså mor. For mer inspirasjon kan du ta en titt i Interfloras nettbutikk, eller gå innom din lokale Interflora-butikk for veiledning fra våre blomsterdekoratører.

Hvordan oppstod morsdagstradisjonen?

Skikken med å feire morsdag kom opprinnelig fra USA, mens her hjemme fikk Oslo-kvinnene Dorothea Schjoldager og Karen Platou etablert en egen dag for å hedre mødrene. Den første morsdagen i Norge ble feiret i 1919.

Vi valgte oss andre søndag i februar, mens mange andre land feirer morsdag i mai. Uansett når den feires er mor dagens midtpunkt, og man viser at man setter pris på henne med kort, blomster, kaker og presanger fra barna.

Bilde