Husk blomster til vertskapet 17. mai!

Enten du er invitert på frokost, brunsj eller grillfest på 17. mai, er det koselig å ta med en hilsen til vertskapet.

Send vertskapet en blomst som takk

I tillegg til flaggheising, korps og barnetog, er det også tradisjon for å invitere til et hyggelig måltid på nasjonaldagen. Enten du er invitert på frokost, brunsj eller grillfest på 17. mai, er det vanlig å ta med en hilsen til vertskapet.  

Les også: 5 tips for en stressfri 17. mai-frokost 

Alle som har arrangert en sammenkomst, vet at det kan være både tidkrevende og kostbart. Derfor er det ekstra hyggelig når gjestene viser sin takknemlighet med en gave til vertskapet.

Blomster er den perfekte vertinnegaven

Alle blir glade for blomster, og derfor er det den perfekte vertinnegaven!

Maibukett i gavepose som vertinnegave

Det er alltid hyggelig å ta med en blomsterhilsen som takk når man er bedt bort.

Send blomster i forveien

Unngå å stresse verten ved å dukke opp med en gave som krever oppmerksomhet midt i festen. Send heller blomstene en dag eller to på forhånd, og legg ved en hilsen om at du gleder deg. Dette er veldig hyggelig for vertskapet, og du gir vedkommende anledning til å pakke ut og sette blomstene i riktig vase før gjestene ankommer.

Bukett i vase som er klar til å settes rett på bordet.

Send verten blomster før sammenkomsten, så kan den brukes til å pynte bordet.

Det er alltid hyggelig å få blomster, men det er ikke nødvendigvis det beste tidspunktet når verten stresser med de siste forberedelsene. Hvis du sender blomstene i forkant, kan vertskapet også ta gaven med i planleggingen av bordpynten.

Blomsterkrans i håret - fra Interflora

En blomsterkrans i håret løfter ethvert antrekk.

Takk for et hyggelig selskap

Var du så opptatt med dine egne forberedelser at du glemte å sende eller ta med vertinnegave? Fortvil ikke, for det er aldri for sent. Du kan sende blomstene dagen etter, og samtidig takke for at du fikk tilbringe nasjonaldagen sammen med dem.

Elegant og vakker bukett til 17. mai.

Det er aldri for sent å sende en blomsterhilsen til vertskapet. En bukett som leveres med vase er klar til å settes på bordet.