Borddekking til hverdag og fest

Borddekking er ikke bare for høytider og spesielle anledninger. Det er vel så hyggelig å lyse opp hverdagen med en blomsterbukett på bordet.

La hverdagen blomstre, pynt bordet trendy til alle anledninger. 

Inviter venner til en hyggelig lunsj, eller samle familien rundt bordet til kveldsmat. Blomster på bordet skaper stemningen. Det er ikke mer som skal til for å spre glede i hverdagen. 

La blomstene bli en del av interiøret 

Er du opptatt av stil og interiør? Da er du helt garantert glad i å dekke bordet med blomster som kler den interiørstilen du digger mest. Dekk bordet med blomster som priser sesongen, en bukett ranunkler eller tulipaner fordelt i nydelige vaser. Gjør blomsterdekorasjon til sjarmerende stilleben. Hva med “flowerpot” av flere blomstertyper? Finn din elegante blomsterstil og inviter gode venner til bords.  

Lag et spennende fat av tulipaner 

Pynt et trendy hverdagsbord 

Uansett anledning, så er blomster et elegant element i borddekkingen. Gi bordet det lille ekstra med tulipaner i flere varianter, og match det til tøft interiør og tilpass din innredningsstil. Klar for litt luksus? Peoner er både klassiske og trendy. Benytt muligheten i mai og juni, og innfør en dose luksus og romantikk i hverdagen.

Endelig helg! 

Når huset vaskes og ryddes for helg, er det ekstra hyggelig å pynte bordet med fargerike og elegante blomster. Endelig er det tid til lange frokoststunder og tid rundt middagsbordet. Sett en ekstra spiss på helgefølelsen med en helgebukett. En bukett med friske nelliker er alt som skal til for å feire helg. Kanskje er du en av de heldige som blir skjemt bort med en fredagsbukett av din kjære? Spre gleden over ti roser rundt i små vaser på bordet.

Inviter til dempet rosa idyll 

Duse og rosa farger er en blomstertrend vi kan like. Den passer til borddekking året rundt. Kombiner peoner, liljer og nelliker i et fargebad av duse og mørke rosa farger. Inviter gjester til et pyntet middagsbord, eller hyll hverdagen med dempet rosa idyll.

Vi feirer våren 

Etter en lang vinter er det lite som er så hyggelig som friske og fargerike blomster. Når vårsola kikker fram, får vi lyst til å omgi oss av blomster. Fargerike tulipaner og gåsunger er nok til å bli glad av. Plukk med noen hvitveis og sett i små vaser. Det gjør frokost- og lunsjbordet til en hyllest av våren.  

Pynt et vårlig festbord på 1-2-3 

bord dekket med servise, blomsterdekorasjoner og telys

Inviter til sommerparty 

Sommeren er tid for feiring. Det er Sankthans, festival og sommerfest med kolleger. Og mange flere anledninger til å dekke bordet på terrassen eller ute i hagen. Ikke spar på muligheten til å spre litt sommerglede. Det finnes et stort utvalg av blomster du kan pynte bordet med. Tenk enkelt med en kombinasjon av buketter som gir sommerlykke sammen med sommerblomster du har i hagen. Hva med å gjøre det ekstra staselig med en sommerkrans til midtsommerfest? 

Lag festbord til festivalsommeren 

bord dekket med solsikker i vaser og friske bær på et fat

Husk å hylle høsten 

Det er fort gjort å tenke at blomstringen er forbi når høsten kommer, men det finnes så mange fine blomster å dekke bordet med når høsten kryper nærmere. Dekk bordet til høstfest og kombiner blomster i fine farger. Krysantemum i varme høstfarger er en sikker vinner. Sett blomstene i ulike vaser og dekk bordet med telys og lykter. Det skaper en lun og god stemning ved bordet.  

Lag høstens fineste konfirmasjonsbord  

Høstblomster på dekket bord