Hvilken brudebukett passer i ditt bryllup?

Slik finner du frem til det flotteste smykket du kommer til å bære på bryllupsdagen.

et brudepar som holder en brudebukett

La buketten gjenspeile brudens personlighet

Årets trend er bygget på individualisme, som betyr at bryllupet og alt deromkring utformes til å passe akkurat deg.  

Dette gjelder naturligvis også brudebuketten, som kan gjenspeile deg og ditt antrekk for dagen. Løft frem deg og din personlighet, enten du er romantisk og myk, fargerik og leken, harmonisk og elegant eller røff og særegen.

Hvilken stil ønsker du på buketten?

Den kunstneriske friheten er stor, og du kan fint velge uvanlige kombinasjoner på kryss og tvers av fargeskalaer, stilepoker, materialer og så videre.  

Bryllupsdagen er din, og blomsterdekoratøren vil binde en unik og fantastisk bukett for den store anledningen – uansett hva du bestemmer deg for. 

brud med brudebukett i rødtoner fra Interflora

Få frem din særegenhet med en skreddersydd bukett i nydelige farger.

vakker brud som smiler og holder en brudebukett
brud og brudgom med brudebukett fra Interflora

En brudebukett med delikate rosatoner og grønne strå gir et romantisk og naturlig inntrykk.

Bryllup i en avslappet stil

I likhet med de foregående årene, har også kommende bryllupssesong en avslappet stil – gjerne med et naturlig og tilfeldig utseende. Bruk av mange ulike blomstersorter er den vanligste metoden man bruker for å oppnå dette. Det skaper nemlig kontraster i materialvalget, som igjen gir et lekent og uhøytidelig uttrykk.  

En ny vri på brudebuketten

De siste par årene har det kommet mange flotte trender innenfor brudebuketter, der vi ser nye materialer, fasonger og uttrykk. Det er blant annet mange som velger å kombinere avskårne blomster med tørkede blomster, noe som kan gi brudebuketten et litt kulere og mer distinkt uttrykk. 

Se vårt utvalg av brudebuketter, eller kontakt din nærmeste blomsterdekoratør.

en brud som smiler og holder en brudebukett i flotte lillatoner
brud som holder en brudebukett av strå
en brud som sitter og holder en flott og moderne brudebukett
vakker brud som smiler og holder en brudebukett

Få bryllupshjelp av våre fagfolk

Ikke alle vet hvordan de kan fremheve seg selv gjennom et blomstrende uttrykk, og derfor står våre dyktige dekoratører klare til å hjelpe. Du blir guidet gjennom mulighetene til du finner den ene buketten som er helt riktig for deg.  

Dette er en hyggelig og kreativ prosess der du som brud og dekoratøren lander på riktige farger, blomstersorter og uttrykk som understreker din stil.  

Vis oss gjerne hva du liker

Book et møte hos din lokale faghandel, og ta med deg elementer som eksempelvis invitasjoner eller bordkort for å vise stilen du har valgt. Har du også et bilde av hva slags bukett du ønsker? Vis gjerne frem dette også. Det er viktig for dekoratørene at du får det slik du vil, og at det blir en rød tråd gjennom hele bryllupet.