Farsdagsgavene til fedre som har alt

Se hva du bør ha med deg til pappa på farsdagen.

Husk gave til pappa på farsdagen i november

Husk far på farsdagen

Vi trenger alle litt omtanke iblant, vi trenger å føle oss sett. Søndag 12. november er det våre gode fedre som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Her er tipsene som sørger for at du treffer blink på farsdagen.  

Se utvalget av blomstergaver i nettbutikken

Hva med noe hjemmelaget til far?

Lite er hyggeligere enn en hjemmelaget og vakker blomsterbukett, som oser av omtanke og kjærlighet. Kanskje du vil overraske far i år med en hjemmelaget gave?

Les mer: Lag en flott gave til farsdagen 

1.

Send blomster på døren

Selv barske pappahjerter mykner opp når blomster blir levert på døren. Hvis du ikke har anledning til å besøke faren din på dagen, kan du overraske ham med en blomstrende hilsen sammen med et hyggelig kort.

Pappa får blomster på døren til farsdag

2.

Gi av din tid på farsdag

Ingenting er mer dyrebart enn tid. Altfor ofte stikker tidsklemma kjepper i julene for familiebesøk, men på selveste farsdagen bør du prioritere pappa. Ta med velsmakende bakst og vakre blomster, og overrask ham med et formiddagsbesøk.

Datter besøker pappa på farsdagen

3.

Hva gir man til en fotballgal pappa?

Er det en viss fare for at pappa har mest lyst til å se fotball denne søndagen? Ta med en flott rosebukett, et godt importøl og potetgull. Kjøp favorittsnacksen, men også noe han ennå ikke har testet – det gir litt ekstra spenning.  

Sammen med gavene ligger kortet som sier at far kan ligge på sofaen og se fotball hele kvelden. Dette gir garantert suksess.

4.

Har ikke pappa grønne fingre?

For fedre som ikke er så flinke med planter, bør du velge noe lettstelt. Her er Eksotisk en perfekt blomsterhilsen, som består av en flott anthurium sammen med nydelige sjokoladebiter. Det er enkelt å stelle denne, men det viktigste er den tropiske planten trives best på et varmt sted med høy luftfuktighet.

Anthurium-plante fra Interflora Norge

5.

Si det med roser på farsdagen

Røde, hvite, rosa, oransje - roser blir aldri feil. En raus rosebukett gjør at far blir varm i hjertet, og du får plusspoeng i boka.

Farsdagsbukett

Send en flott hilsen på døren

Ta kontakt med din nærmeste Interflora-butikk. Denne uken finner du mange ulike varianter av blomsterhilsener designet spesielt for å hedre alle pappaer på søndag 12. november.