6 gavetips til farsdag!

Overrask med blomstrende gaver til farsdagen i år.

De beste gavene til farsdagen er blomster interflora norge

Den andre søndagen i november gjør vi stas på alle fedre i Norge! Har du verdens beste pappa? Da må du huske å si det til han. Eller kanskje du kan si det med blomster? 

1.

Inviter til middag

Overrask far med en flott rosebukett og herlig, sprudlende eplecider, sammen med gavekort på middag for to samme kveld.

Blomsterbukett og cider på et bord

2.

Hjemmelaget dessert

Hele familien setter pris på en hjemmelaget kake! Pynter du den i tillegg med blomster garanterer vi at far blir imponert. Sjekk disse tipsene før du skal tilberede desserten, så du velger blomster som er spiselige.

Pavlova kake med spiselige blomster på

3.

Tegninger eller hjemmelaget kort

Ingenting er hyggeligere å få enn barnetegninger. Hvis minsten kan skrive, vil pappahjertet smelte når han leser noen velvalgte ord om hvorfor akkurat han er verdens beste pappa. Kanskje barna skal få lage egne kort også?

Ung jente som tegner på et spisebord

4.

Send blomster

Har du ikke anledning til å besøke pappa på farsdagen? Overrask han med en blomstrende hilsen, noen hyggelige ord på et kort og deilig sjokolade levert på døren! Visste du at Interflora kan sende blomster på døren i hele Norge og faktisk i hele verden?

Blomsterbukett i glassvase på en svart bokhylle

5.

En personlig bukett

Har du verdens kuleste pappa? Si det med blomster, og gi han verdens kuleste bukett! Ta kontakt med din nærmeste Interflora-butikk og få en unik bukett som er helt spesiell.

Hvite blomster i en glassvase på et stuebord

6.

Lag søndagsfrokost

En lang og rolig søndagsfrokost med hele familien kan stå høyt på ønskelisten. Tente lys, fin bordpynt og vakre blomster gjør det til noe mer enn en vanlig søndagsfrokost.  

Sist, men ikke minst – husk at i dag er det barna som skal rydde av bordet!

Bord dekt i ulike høstfarger