Årets juletrender

Ønsker du deg en ny vri på juledekorasjonene i år? Vår blomsterdekoratør gir deg dekortipsene og blomstertrendene for sesongen.

Årets juletrender interflora norge

- Vi ser at de varme fargene til en viss grad erstatter de røde. Kobber, konjakk, brunt og burgunder er trendy farger i både blomster og dekor, forteller blomsterdekoratør Nils Norman. Tar du sjansen på noe nytt i år?

Den største juletrenden er å være tradisjonell

Norman har laget blomster til julesesongen i over 35 år. Han kan fortelle at vi nordmenn fremdeles verdsetter det tradisjonsrike når det kommer til blomster.  

- Trenden til jul er å være tradisjonell, men moderne. Vi lengter alltid etter noe nytt, men blir samtidig misfornøyde hvis vi ikke får det vi fikk sist. Vi blir alltid spurt om hvilke julenyheter som gjelder, men de fleste velger trygge alternativer til jul, forteller den kreative blomsterdekoratøren. 


Les også:
Den perfekte vertinnegaven

Bukett med roser der stilkene er pyntet med en krans av granbar

Gi en vakker bukett med roser til noen du er glad i. Kanskje du vil prøve en liten vri på den tradisjonelle buketten?

Mye å hente i dekor

Men i trygghet ligger det også mye vakkert. Norman foreslår å kle opp blomster og planter i kobbertråd, pyntefigurer og vintergrønt. Det slår nemlig aldri feil – og vil alltid være trendy.

  - Ikke kjøp julepynt du bare vil kaste til neste år. Velg tidløse ting som ikke nødvendigvis er sesongavhengig eller skriker jul. En sylinderformet vase kan brukes igjen og igjen, og kan enkelt pyntes opp både utenpå og innvendig. En tidløs klassiker, avslutter Norman.

Kvist,kongler og mose i en glassvase