6 blomstrende gavetips til morsdagen

Sett pris på mamma, søndag 11. februar med våre gavetips!

Gjør litt ekstra stas på mamma

Andre søndag i februar er dagen da vi gjør stas på alle mødre i Norge. Har du verdens beste mamma? Ja, da må du huske å si det til henne! Blomster viser kjærlighet og omtanke, og hva er vel mer passende enn det?

1.

Send blomster hjem til mor

Hvis du ikke har anledning til å besøke henne, kan du overraske med en blomstrende hilsen, noen hyggelige ord på et kort og en deilig konfekt eller sjokolade levert på døren. Interflora kan formidle din blomsterhilsen i hele Norge og resten av verden.

Tulipaner til morsdag

2.

Du kommer langt med et kort

Barnetegninger eller hjemmelagde morsdagskort er en sikker vinner. Kan poden skrive, er det ingenting som smelter mammahjertet mer enn noen velvalgte ord om hvorfor akkurat hun er verdens beste.

Bukett med personlig kort som holdes av en un ggutt

3.

Server morsdagskake

Alle mødre setter pris på en hjemmelaget kake. Pynter du den i tillegg med blomster, garanterer vi at hun blir imponert. Det finnes også flere spiselige blomster. Så lenge du har sørget for at de er merket som «spiselige», kan de trygt plasseres sammen med bær og annen kakepynt.

Morsdagen skal markeres, og da er det perfekt med en kake pyntet med roser og nelliker.

4.

Morsdagsgaven hun fortjener

Har du verdens beste mamma? Si det med blomster og gi henne verdens fineste blomsterhjerte! Denne helgen har Interfloras butikker mange ulike buketter som er designet spesielt for å si nettopp dette: Du er verdens beste mamma!

Et hjerte av blomster er en perfekt gave på morsdagen.

5.

Mor bør få en personlig gave

Overrask mor med vakker rosebukett, gjerne akkompagnert av kinobilletter for hele familien. Kanskje hun heller drømmer om litt egentid? Hva med noen timer på spa? Finn på noe personlig som du vet at mor vil sette pris på - hva med denne DIY-buketten?

Morsdagsbukett fra Interflora

6.

Lat søndag med mor i fokus!

En lang, rolig søndagsfrokost med hele familien kan være det som står høyest på ønskelisten. Tente lys og vakre blomster gjør at frokosten blir litt mer enn en vanlig søndagsfrokost. Sist, men ikke minst, husk at i dag er det barna som skal rydde av bordet!

Morsdagsgavene fra Interflora

Det viktigste på morsdagen er uansett at rette vedkommende får oppmerksomhet, altså mor. For mer inspirasjon kan du ta en titt i Interfloras nettbutikk, eller gå innom din lokale Interflora-butikk for veiledning fra våre blomsterdekoratører.

Hvordan oppstod morsdagstradisjonen?

Skikken med å feire morsdag kom opprinnelig fra USA, mens her hjemme fikk Oslo-kvinnene Dorothea Schjoldager og Karen Platou etablert en egen dag for å hedre mødrene. Den første morsdagen i Norge ble feiret i 1919.  

Vi valgte oss andre søndag i februar, mens mange andre land feirer morsdag i mai. Uansett når den feires er mor dagens midtpunkt, og man viser at man setter pris på henne med kort, blomster, kaker og presanger fra barna.